שטראוס עם טרנד הבריאות במזון: משיקה חומוס אחלה ללא חומרים משמרים

נמשכת מהפכת הבריאות במזון המוכן: שטראוס משיקה סדרה של חומוס אחלה ללא חומרים משמרים. הסדרה, שנקראת "100% אחלה", היא פרי מחקר ופיתוח שנמשך כמה שנים כדי להבטיח חיי מדף ארוכים תוך שמירה על הטעם המוכר. הפיתוח נעשה באמצעות סיוע כספי של המדען הראשי במשרד הכלכלה.

 

תהליך הייצור החדש מאפשר חיי מדף של 40 יום, בדומה לחומוס הרגיל של אחלה. אבל להוצאת החומר המשמר יש מחיר: מרגע פתיחת המוצר יש לצרוך אותו תוך חמישה ימים, בניגוד למוצרי אחלה הרגילים שניתן לצרוך אותם, גם לאחר הפתיחה, עד תאריך התפוגה.

 

הסדרה החדשה נמכרת במארז שמכיל 4 אריזות של 100 גרם, ללא גלוטן, וכוללת שני מוצרים: "חומוס עשיר בטחינה" ו"חומוס 9% שומן" המכיל שמן שמקורו בטחינה הגולמית בלבד, ללא שמן מוסף.

 

בשטראוס אומרים כי המחיר יהיה זהה למחיר של חומוס אחלה רגיל.

 

את הטכנולוגיה החדשנית איתרה יחידת "אלפא שטראוס" שעוסקת בקידום טכנולוגיות חדישות בקבוצה. "נמשיך להשיק מגוון מוצרים חדשים ללא חומרים משמרים כדי לאפשר לצרכן בחירה בין מוצרים ללא חומר משמר לבין מוצרים באריזות גדולות ללא מגבלת צריכה לאחר הפתיחה", אמר איתי אנגלנדר, מנכ"ל חטיבת מזון טרי.

 

אבי חסון, המדען הראשי ויו"ר רשות החדשנות, אמר: "זיהינו את החשיבות לפתח מוצרים עם ערכים בריאותיים משופרים ואנו תומכים במגוון חברות שיוצאות במהלכים שהם תוצר של פיתוח מוצרים וטכנולוגיות חדשנות בתחום המזון".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים