שתף קטע נבחר
 

תרצו קצת אצות עם השקשוקה?

רוצים להשביח את המאכלים שלכם במזון־על? מעכשיו תוכלו להוסיף לו אצות ים. לראשונה בישראל, חברת SEAKURA תשווק אצות מסוג אולווה, הנחשבות "סופרפוד" (מזון־על), בקוביות קפואות מוכנות לשימוש (בנוסח הקוביות של שום דורות). הן ישמשו כתוספת לשייקים, מיצים ותבשילים.

 

האצות נחשבות מזון־על בזכות העושר התזונתי שלהן: מקור טבעי לחלבון, עושר בסיבים תזונתיים, וערכים גבוהים של מגנזיום, ויטמינים, מינרלים ואנטיאוקסידנטים. הן מגודלות בחווה שהקים היזם יוסי קרטה במכמורת, בתוך בריכות המכילות מי ים מטוהרים שעברו סינון מזיהומי ים ומתכות כבדות.

 

שיטת הגידול היא פטנט כחול־לבן, שפותח בהשקעה של 20 מיליון שקל, והיא מאפשרת גידול אורגני מבוקר של אצות נקיות בעלות טעם עשיר.

 

מנכ"ל חברת סיקורה הוא משה ריבוש, חבר קיבוץ לוחמי הגטאות ולשעבר בכיר בטבעול. במקביל לשיווק בארץ, תחל רשת טסקו הבריטית בשיווק ניסיוני של קוביות האצות במספר סניפים גדולים שלה בבריטניה.

 

אצות הים הפכו בשנים האחרונות לטרנד עולמי, ומטבחי השפים המובילים ומומחי תזונה משלבים אותן בתפריטיהם.

 

המחיר המומלץ של האצות לצרכן יהיה 29.90 שקל לאריזת 65 גרם (כשרות: מעלה יוסף - כשר למהדרין), וניתן יהיה להשיג אותן בסניפי טבע קסטל, ניצת הדובדבן, חנויות בריאות ברחבי הארץ וסניפים נבחרים של טיב טעם.

פורסם לראשונה 24.07.16, 20:52

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים