סלב באוויר: השף צ'רלי פדידה
עונה על שאלון הטיסה שלנו
* מאיפה חזרת לאחרונה? מלונדון. צילמתי אוכל ים־תיכוני לתוכנית טלוויזיה.
* מה אתה תמיד אורז לטיול? סכינים, מד טמפרטורות אישי וחולצת שף.
* לאן תמיד חלמת להגיע? קנקון. שמעתי שיש שם מסעדות טובות ואוכל מקורי.
* מהו המלון המועדף עליך? שרתון בנגקוק - חדר עגול, שירות טוב, מסעדות נהדרות, וכולם מסביב אדיבים מעל ומעבר.
* איזו מסעדה מועדפת עליך? אוכל רחוב בלונדון - הודי, תאילנדי ומקומי, פיש אנד צ'יפס.
* מאכל שחסר לך כשאתה בטיול? קציצות דגים חריפות של אמא.
* איזה קפה אתה שותה בחו"ל? קפה עלית שאני לוקח איתי, וגם טורקי של עלית. זה משהו שרוט, אבל אני לא יכול בלי.
* מצלם תמונות ומעלה לרשת? כל הזמן. תמונות חוויה של אנשים שמקבלים ממני ארוחות, ותמונות מוזרות של דגים, לכבוד התוכנית החדשה שלי, "צ'רלי בממלכת הדגים".
* הקנייה הכי טובה? ז'קט שף מכותנה מצרית, של חברת שף וורק מארה"ב, מאווררת וקלה.
* הקנייה הכי גרועה? קונטרולר. מערכת להשמעת מוזיקה מרומניה, שכשהגעתי לארץ הבנתי שזה לא זה.
* היעד הבא? אוקראינה.
* למה אתה הכי מתגעגע בארץ כשאתה בטיול? למחשב שלי. אם אני לא יושב עליו חצי שעה ביום - אני מת מגעגועים.
* ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה? ליד קים קרדשיאן, שאוכל לספר לבת שלי שישבתי לידה.

