העלוקה בשישי: מיהו בן הזוג החדש של אילנה ברקוביץ'?

* אילנה ברקוביץ', שרק נפרדה מבעלה השני אריק בנאדו, לא מבזבזת זמן וכבר פצחה ברומן חדש עם סולן להקת מונטי־פיורי, איתמר פינצ'י, שחי על קו תל־אביב־ברלין. בכך היא שיחזרה את אהדתה הוותיקה למוזיקאים, ע"ע בעלה הראשון אביב גפן ואבי בנה הבכור אוריה גזית.

 

ברקוביץ', תתחדשי.

 

"אין לי מה לומר".

 

 

צהרי שני שעבר, מתחם הבימה. סנדי בר והבן ליאם מבלים.
צהרי שני שעבר, מתחם הבימה. סנדי בר והבן ליאם מבלים.

 

 

* לתשומת לב הקוראת טיטי איינאו: שני בערב, מסעדה בתל־אביב. האקס שלך ישראל אור מתיישב לארוחה עם מישהי שלא דומה לך.

 

ועל איזה סלבס דיברו הכי הרבה ברשת השבוע?

 

 

* שבת שעברה. דניאלה פיק חוזרת משלושה שבועות אצל אהובה קוונטין טרנטינו בביתו שבלוס־אנג'לס ומעדכנת חברים שבקרוב יהיה לזה "טו בי קונטיניו". וחוץ מזה מדווחים לנו שבביקור הנ"ל פיק לא הסתפקה בפלז'ר, אלא הופיעה באחד המועדונים הנחשבים בעיר, וחוץ מהרבה ישראלים שטרחו ובאו לשמוע אותה שרה באנגלית, טרנטינו עצמו ישב במשך ההופעה בפרצוף מבסוט בשורה הראשונה.

 

* צלצלו להגיד מזל טוב. האמן יגאל תומרקין (82) נהיה סוף־סוף סבא לנכדה, בזכות בנו דור ואשתו גילי.

 

צהרי ראשון שעבר, שינקין. יהודה לוי עסוק בטלפון.
צהרי ראשון שעבר, שינקין. יהודה לוי עסוק בטלפון.

 

 

 

* לתשומת לב אילן בן דב: גרושתך קרן מיכאלי קיבלה הצעה להשתתף בדוקו־ריאליטי "מחוברות" וכרגע היא שוקלת.

 

 

* חודש אחרי שילדה את ריף ועם כל הכבוד לגנים, נטלי דדון הרימה טלפון למוקד ההזמנות של ילנה מלישבה והזמינה ערכות דיאטה. היעד המבוקש: 7 ק"ג אוף.

 

ערב שלישי האחרון, פלורנטין. עדי אשכנזי משיקה את העונה החדשה של "מה זה השטויות האלה?" ומראה לנו שהיא ובעלה, איתן בן זקן, עדיין מאוהבים.
ערב שלישי האחרון, פלורנטין. עדי אשכנזי משיקה את העונה החדשה של "מה זה השטויות האלה?" ומראה לנו שהיא ובעלה, איתן בן זקן, עדיין מאוהבים.

 

 

 

* ועד שדדון תגיע ליעד, היא עמלה במרץ על עיצוב קולקציה. וכשתגיע היא מתכננת לדגמן אותה בעצמה.

 

 

 

* ח"כ אראל מרגלית בנה על חופשה משפחתית רגועה. אבל לטבע יש תוכניות משלו ויצא שמשפחת מרגלית שהתה בשבוע שעבר באזור האסון באיטליה בדיוק כשהאדמה רעדה. לכולם שלום, תודה על ההתעניינות.

 

ליל ראשון האחרון, מתחם גלובוס מקס בעזריאלי. הקרנת בכורה לסרט הראשון שביים מיכאל אלוני, "שיר". אביב גפן מגיע בין הראשונים והולך אחרון.
ליל ראשון האחרון, מתחם גלובוס מקס בעזריאלי. הקרנת בכורה לסרט הראשון שביים מיכאל אלוני, "שיר". אביב גפן מגיע בין הראשונים והולך אחרון.

 

 

ניסן זאבי, הדובר של מרגלית, עכשיו הם בסדר?

 

"לצערם של אנשים רבים בפוליטיקה, אראל מרגלית חי, קיים וימשיך לבעוט".

 

 

* רביעי האחרון, הבארבי. גיא מזיג מלהקת הדורבנים עולה לבמה ומבצע כמה נאמברים, אבל אז הוא מתנצל, מסביר לקהל: "התעוררתי הבוקר עם נזלת, אבל לא ידעתי שזה כזה חמור, אני חייב עכשיו לכל אחד מכם 14 שקל או בירה" ומעלה לבמה את האורחת שלו לאותו ערב, אסתר רדא. אבל אחרי שוט של ערק וכדור מציצה, מזיג שב לבמה כמו גדול ומסיים את ההופעה.

 

חמישי שעבר, מרכז תל־אביב. אמא רוני דואני מטיילת.
חמישי שעבר, מרכז תל־אביב. אמא רוני דואני מטיילת.

 

 

 

* כוהנת הדיאטות חלי ממן עמלה במרץ על ספר פרי עטה שיציע שלל אבני דרך להצלחה.

 

ממן: "מי שמכיר אותי יודע שהמחברת היא החברה הכי טובה שלי, אני פורקת את ליבי על הדף, מוציאה ומשתפת. במהלך השנים העמודים התמלאו, ועכשיו החלטתי להפיץ את ארגז הכלים הזה כדי שגם אחרים יוכלו ליהנות".

 

* קוראים נאמנים הסבו את תשומת ליבנו שתמונות של מורן אייזנשטיין מככבות באתר טינדר.

 

בוקר חמישי שעבר, אזורי חן. ציון ברוך יורד לקפה השכונתי.
בוקר חמישי שעבר, אזורי חן. ציון ברוך יורד לקפה השכונתי.

 

 

אייזנשטיין, כל הדרכים מובילות לפרק ב'?

 

"אני וליאן פישביין עושות תוכנית בלייב בדף שלי, 'אימוש', בפייסבוק ובשבוע שעבר עשינו ניסוי בן שבוע ופתחנו כרטיס בטינדר לראות מה זה עושה ואיך זה מרגיש. הניסוי הסתיים ואני כבר לא שם. אגב, המסקנות זוועה".

 

 

* שבוע שעבר, איביזה. בבוקר, מעצב התכשיטים גיל נויהאוס עמל במרץ על חיפוש לוקיישן לחנות החדשה שלו שתיפתח באזור. בערב הוא פוגש את הדי־ג'ייז דיוויד גואטה ובוב סינקלר במועדון הפאשה. הוא מעניק להם צמידי קבלה והם בתמורה מעלים אותו איתם לעמדת הדי־ג'יי.

 

 

 

* אלישע בנאי אוטוטו נוסע למזרח הרחוק. בעיקרון לצילומים לסדרה "פול מון", אבל אם הוא כבר שם, הוא יישאר עוד קצת ויסיים לכתוב את האלבום השלישי שלו.

 

 

* המעצב גי פולופ, הבעלים של רשת האופנה האלמותית "בגד עור", הגיע לחתונה של יהונתן שאולי, הבן של האקסית שלו, מלכת היופי במיל' חוה לוי, והגרוש שלה, רפי שאולי. אגב, ללוי ופולופ בת משותפת שעומדת להפוך אותם לראשונה לסבים בקרוב.

 

 

 

 

* שבוע שעבר, צילומי תוכנית האירוח "סיבה למסיבה" בהגשת רבקה מיכאלי, שתחזור לשידור בערוץ 1, אחרי יותר מ־20 שנה. האורח יאיר לפיד, שמפציע בדיוק בזמן הבאלאנס, לוקח לידיו גיטרה חשמלית ומאלתר קטע קטן. בין המאזינים גם עידן רייכל, שבדיוק מכוון את הפסנתר ומתרשם עמוקות. שבת מוזיקלית גם לכם.

 

 

הילה סעדה ואלי בוכריס
הילה סעדה ואלי בוכריס

 

 

 

ולחדשות בהרחבה: "פערים שלא ניתנים לגישור"

 

בטח כבר שמעתם שהילה סעדה (33) ובן זוגה אלי בוכריס (42) ביטלו את הנישואים והחליטו להיפרד. קבלו את כל הפרטים.

 

סעדה, במקור ממגדל־העמק, הגיחה אל המרקע בשלל תפקידים, למשל ב"רמזור", "להיות איתה" ו"'שחקן זר", השתתפה במחזמר "מרי לו", וגם הספיקה להוציא אלבום שאת שיריו כתבה והלחינה בעצמה. בוכריס, חיפאי במקור, בעל תואר שני בהנדסה מהטכניון, הפציע בחייה לפני שנה ושמונה חודשים. סעדה בדיוק יצאה ממסיבת יום ההולדת של רותם סלע עם הידיד שלה, השחקן עופר חיון, כשלפתע בוכריס חלף על פניהם באופניים. הם החליפו מבטים, היא הביעה התעניינות ושלחה את חיון לקחת ממנו את מספר הטלפון. היא שמרה את המספר בנייד אבל לא העזה לצלצל. בסוף בוכריס אזר אומץ, פנה אליה בפייסבוק והציע דייט. אחרי חצי שנה הם עברו לגור יחדיו וביום ההולדת 33 שלה בוכריס כרע ברך, והיא אמרה "איי דו".

 

"הם היו מאוהבים חבל על הזמן", מספרת מכרה. "הייתי בשוק כששמעתי שהם נפרדו".

 

אז למה הם נפרדו?

 

"פערים קשים לגישור. חבל. באמת. כי יש עדיין אהבה גדולה ביניהם".

 

הפרידה, שהתרחשה לפני שלושה שבועות, גרמה לסעדה לקחת חופש מהכל והיא נסעה לצפון לקבל תמיכה מהוריה.

 

"שום דבר לא באמת ברור", מספר מכר אחר, "כי מצד אחד הם עדיין אוהבים. אבל למרות שהם חתומים על חוזה שכירות משותף בדירה שבה הם גרו, השבוע

הם גם הפרידו כוחות שם".

 

סעדה, הצטערנו לשמוע.

 

"אני בדיוק פה עם מובילים, נדבר עוד עשר דקות".

 

ואחרי 20 דקות סעדה כבר לא מסכימה לדבר. "עזבי, לא רוצה לדבר על זה".

 

אפשר להבין. זה כואב.

 

"תכתבי שאין תגובה".

 

בוכריס, מצידו, מיהר לעדכן את הסטטוס בפייסבוק ל"סינגל", אבל בד בבד עידכן חברים שלמרות ההחלטה, זה כואב ועצוב לו.

 

בוכריס, אולי תעדכן גם אותנו?

 

"עדיף לדבר איתה, היא הגורם המעניין".

 

בכל זאת, צריך שניים לטנגו.

 

"אני מעדיף לא לדבר על זה".

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים