שתף קטע נבחר
 

בעיה מכריעה

ביציעים דיברו על המשבר של ברוכיאן, על הדשא הקבוצות ניסו לשבור את הרצף - אבל סגרו בסיום תיקו שלישי ברציפות

במה לפתוח? במשחק המעניין בין הפועל פ"ת להפועל קטמון (1:1), או בסיפור העצוב של אבירם ברוכיאן שנשלח למוסד גמילה מהימורים?

 

לרבים מהאוהדים הנייטרלים יש סימפטיה להפועל קטמון, ועושה רושם שבשבוע האחרון היא התחזקה. אין יותר מדי קבוצות שהיו מוכנות לוותר בתחילת העונה על השחקן הכי טוב שלהן כדי שבעוד חצי שנה הוא יחזור בריא למשפחתו. צריך להחמיא לקטמון על איך שטיפלו בשחקן.

 

הסיפור שפורסם על כל השער של "ידיעות ירושלים" עשה הרבה רעש לפני המשחק במושבה, ואפילו אוהדי הפועל פ"ת הצטרפו לדיון. המלאבסי אבי פלג: "ברוכיאן צריך להודות לאלוהים שהוא נפל לקבוצה כמו קטמון. הבנתי שהם הפעילו עליו לחץ לקבל את הטיפול, כי בהתחלה הוא לא רצה. יש גם דברים יפים בכדורגל, וזה אחד מהם. אני מקווה שזה יצליח לו, כי הוא אחלה בן אדם".

 

מי שביקש להתעסק רק בכדורגל, נהנה ביום שישי ממשחק טוב עם לא מעט אירועים. ולאלו שתהו: כן, ברוכיאן, שכבש צמד ובישל שער בשני המשחקים הקודמים, היה חסר.

 

הפועל פ"ת, שכבר הייתה עם רגל וחצי בליגה א', הייתה עדיפה בפתיחה וכבשה כבר בדקה ה־7. המגן יובל יוסיפוביץ' השכיב בפעולה נהדרת שלושה שחקני קטמון ומסר למור שקד, שמ־18 מ' בעט נהדר לחיבורים. המארחת המשיכה לסכן את השער של אוהד סיידוף, בעיקר בזכות צמד החלוצים המהירים אוהד אדלשטיין (המצטיין במגרש) וגבי קניקובסקי, בעוד איציק כהן החמיץ כשניצב לבד מול אבי איבגי ובעט מ־7 מטרים החוצה.

 

האורחים פתחו את המחצית השנייה בהתלהבות ובדקה ה־70 כבר עלו על הלוח. עמרי שקל (מהבולטים בקטמון) מסר למיקי ממן, שבעט מפינת הרחבה כדור אלכסוני שטוח וקבע 1:1. שתי הקבוצות ניסו להשיג הכרעה, אבל התיקו (השלישי של כל קבוצה) נותר בעינו.

 

הפועל פ"ת: איבגי, יוסיפוביץ', פסו, דניאל כהן, אקאפי, לוקמן, שקד, בלטקסה (77, אילוז), קניקובסקי, אדלשטיין (77, מחמיד), ספורטס (69, צרויה).

 

הפועל קטמון: סיידוף, אליהו, ווקמנוביץ', רומיץ', אורי כהן, ואקנין, חדד, שקל, ממן (84, מזרחי), שטיין (69, צבאג), איציק כהן (84, עובד). שפט ארז פפיר (טוב מאד). 1,500 צופים במושבה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים