סלב באוויר: השפית דליה אלחדיף
דליה אלחדיף, שפית מסעדת טוטומה בתל־אביב, עונה על שאלון הטיסה שלנו
* מאיפה חזרת לאחרונה?
מבוגוטה, קולומביה, מביקור משפחתי.
* מה את תמיד אורזת לטיול?
אייפד, טלפון וספר לרשום בו מתכונים חדשים.
* לאיזה מקום תמיד חלמת להגיע?
אוסטרליה מושכת אותי מבחינת נופים, תרבות ואוכל.
* מהו המלון המועדף עלייך בעולם?
מרידיאן ארובה, ליד ונצואלה. מלון על חוף הים עם אווירה מדהימה וחוף פרטי שמגיעים אליו רק בסירה.
* איזו מסעדה מועדפת עלייך?
הארי ששון בבוגוטה. מסעדת מיקס של אוכל לטיני, ים־תיכוני ואסיאתי, פשוט מדהים.
* איזה מאכל הכי חסר לך כשאת בטיול?
חומוס.
* איזה קפה את שותה בחו"ל?
הפוך עם קצת חלב, בוונצואלה קוראים לזה טטרו, נורא מצחיק, משקה של תינוקות.
* מצלמת תמונות ומעלה לרשת?
מעלה מעט מאוד, לא אוהבת לשתף.
* הקנייה הכי טובה?
מצלמת קנון חדישה שקניתי בניו־יורק וכבר נגנבה לי.
* הקנייה הכי גרועה?
מכשיר לעשיית טורטיות שקניתי בפילדלפיה ונשבר על המקום איך שהתחלתי להשתמש בו, לא יאומן.
* היעד הבא?
ניו־יורק, פילדלפיה, בוגוטה.
* למה את הכי מתגעגעת בארץ כשאת בטיול?
אני לא מתגעגעת. בחופש אני מנותקת.
* ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה?
ליד גסטון אקוריו, השף הפרואני הכי חשוב היום בעולם. בטוח יהיה לנו על מה לדבר.

