סלב באוויר: השפית דליה אלחדיף

דליה אלחדיף, שפית מסעדת טוטומה בתל־אביב, עונה על שאלון הטיסה שלנו

* מאיפה חזרת לאחרונה?

 

מבוגוטה, קולומביה, מביקור משפחתי.

 

* מה את תמיד אורזת לטיול?

 

אייפד, טלפון וספר לרשום בו מתכונים חדשים.

 

* לאיזה מקום תמיד חלמת להגיע?

 

אוסטרליה מושכת אותי מבחינת נופים, תרבות ואוכל.

 

* מהו המלון המועדף עלייך בעולם?

 

מרידיאן ארובה, ליד ונצואלה. מלון על חוף הים עם אווירה מדהימה וחוף פרטי שמגיעים אליו רק בסירה.

 

* איזו מסעדה מועדפת עלייך?

 

הארי ששון בבוגוטה. מסעדת מיקס של אוכל לטיני, ים־תיכוני ואסיאתי, פשוט מדהים.

 

* איזה מאכל הכי חסר לך כשאת בטיול?

 

חומוס.

 

* איזה קפה את שותה בחו"ל?

 

הפוך עם קצת חלב, בוונצואלה קוראים לזה טטרו, נורא מצחיק, משקה של תינוקות.

 

* מצלמת תמונות ומעלה לרשת?

 

מעלה מעט מאוד, לא אוהבת לשתף.

 

* הקנייה הכי טובה?

 

מצלמת קנון חדישה שקניתי בניו־יורק וכבר נגנבה לי.

 

* הקנייה הכי גרועה?

 

מכשיר לעשיית טורטיות שקניתי בפילדלפיה ונשבר על המקום איך שהתחלתי להשתמש בו, לא יאומן.

 

* היעד הבא?

 

ניו־יורק, פילדלפיה, בוגוטה.

 

* למה את הכי מתגעגעת בארץ כשאת בטיול?

 

אני לא מתגעגעת. בחופש אני מנותקת.

 

* ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה?

 

ליד גסטון אקוריו, השף הפרואני הכי חשוב היום בעולם. בטוח יהיה לנו על מה לדבר.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים