מ - 3 יוצא 1
בדקנו אוזניות Jaybird Freedom
המוצר: אוזניות Jaybird Freedom. לפי ההבטחות מדובר באוזניות הבלוטות' האלחוטיות הקטנות והקלות בעולם. "הסאונד ללא פשרות והנדסת האנוש המתקדמת מאפשרים התאמה מיטבית לכל אוזן ושימוש במגוון פעילויות ספורטיביות או יומיומיות. מגיעות בעיצוב אלגנטי ומציעות ביצועים חזקים במיוחד הודות לחיי סוללה ארוכים, המאפשרים עד 8 שעות שימוש רצופות. לאוזניות אפליקציה ייחודית לעיצוב פסקול מותאם אישית".
מחיר: 899 שקל. נמכרות ברשת פרטנר בהנחה של 350 שקל לרוכשי אייפון 7, ובדיוטי פרי.
רונית: העיצוב מרשים. האוזניות קטנות ודקות, אבל למרות שהן היו אמורות להתאים בצורה מושלמת לאוזן לא הרגשתי איתן נוח. הסאונד מצוין - טוב יותר מהרבה אוזניות שהיו לי בעבר. הן מאוד ספורטיביות, והסוללה מחזיקה זמן רב. הן נטענות על ידי חלק קטן נפרד שמתלבש על האוזניות, וחששתי שזה יילך לאיבוד ואשאר בלי יכולת לטעון אותן. בסך הכל, בשקלול היתרונות והחסרונות, המחיר נראה לי קצת מוגזם.
דנה: כדי להשתמש באוזניות יש להוריד אפליקציה. זה היה יחסית פשוט. החלק המסובך היה התאמתן לאוזניים. הערכה מלאה בחלקים שמרכיבים את האוזנייה, בכל מיני גדלים וקליפסים. לקח זמן (ושתי ריצות) להבין מה מתאים בדיוק לאוזן שלי, בלי שייפול באמצע הריצה. הסאונד נהדר, חזק וצלול.
אבי: הסאונד מצוין, אבל בגלל הפעלת הבלוטות' הסוללה בטלפון התרוקנה במהירות.
שורה תחתונה: הנסיינים הסכימו שהסאונד של האוזניות האלחוטיות מצוין, אבל הסתבכו עם ההתאמה לאוזן. המחיר גבוה ביחס לתמורה.
ציון: אפשר