באילו בנקים וקופות תוכלו לנהל את "חיסכון לכל ילד"

22 מוסדות פיננסיים נבחרו על ידי ועדת המכרזים באגף החשב הכללי באוצר לנהל את חשבונות החיסכון החדשים של הילדים, שיהוו חלק מקצבת הילדים החודשית. ועדה, בראשות יהלי רוטנברג, סגן בכיר לחשבת הכללית, בחרה את רשימת הבנקים וקופות הגמל שינהלו את הכספים בתוכנית "חיסכון לכל ילד".

 

הבנקים שנבחרו: לאומי, דיסקונט, הפועלים, אוצר החייל, מזרחי, מסד, הבינלאומי, מרכנתיל ויהב. כן נבחרו חברות מנהלות של קופות גמל: הפניקס, פסגות, אלטשולר שחם, הלמן אלדובי, מיטב ד"ש, אינטרגמל קופות גמל ופנסיה, מגדל, קל גמל ופנסיה, מנורה, אינפיניטי, אקסלנס, הראל ואנליסט קופות גמל.

 

החל מינואר 2017 יפקיד המוסד לביטוח לאומי בחשבונות החיסכון סכום חודשי של 50 שקל עבור כל ילד שזכאי לקצבת ילדים. בנוסף, יוכל ההורה לבחור אם להוסיף לסכום זה סכום חיסכון נוסף בגובה זהה, שישולמו על ידי ביטוח לאומי מתוך קצבת הילדים המשולמת לו עבור אותו הילד. עם סיום הליך המכרז צפוי הביטוח הלאומי לפנות להורים ולהזמין אותם לבחור מתוך רשימת המוסדות.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים