פינת הילד: הורים וילדים הולכים לאכול במבה
והפעם: הורים וילדים הולכים לאכול ביחד במבה /יפעת מנוס
• לאן הולכים: הבית של במבה - מרכז המבקרים, חולון.
• מי הלך: ילד בן 6 (משוגע על במבה), ילד בן 9 (מעדיף דווקא דובונים), אמא (נוהגת לרוקן במבה לתוך קערה, להשאיר בחוץ שעה וליהנות מהמרקם המסטיקי) ואבא.
• מה עושים: נפגשים בסככת המבקרים, אוכלים במבה ומקבלים הסבר על תהליך הייצור באמצעות מכונת הדגמה. שומעים על ההיסטוריה של החטיף, כולל תצוגת האריזות שהתחלפו לאורך השנים (הידעתם? אסם יצרה את המותג במבה בשנת 1964, בטעם גבינה. ב־1966 הוחלף הטעם לבוטנים) ואז אוכלים עוד קצת במבה, חובשים כובע רשת וחלוק חד־פעמיים (ראו תמונה) ונכנסים לביקור במפעל עצמו. אחר כך עוברים לאולם קולנוע וצופים בסרט תלת־ממד חמוד, ובסופו יש הפתעות לילדים. הסיור כולו נמשך כשעה.
• עוד משהו: ככלל, ניתן להזמין מקום לחודש העוקב. לחנוכה כבר כמעט אזלו המקומות (ב"בית של במבה" מספרים שיש להם לא מעט מבקרים חוזרים, שכבר יודעים בדיוק מתי להזמין).
• למי זה טוב: לכל מי שאוהב במבה, או: לרוב האנשים בארץ. הכניסה מגיל 5 ומעלה.
• כדאי לדעת: בעוד כשנתיים יעבור מרכז המבקרים, ביחד עם המפעל, דרומה (אז יש לכם שנתיים להגיע עד חולון).
• שעות פעילות: בימי ראשון עד רביעי בין השעות 9:00־17:30. בימי חמישי בין 9:00־10:00.
• כתובת: רחוב המלאכה 55, אזור התעשייה חולון.
• טל' להזמנות: 1-700-70-76-76.
• מחיר: 10 שקלים למבקר.

