בועות: הקסם החדש של בזק בינלאומי
• דסק החושים של "בועות" מרגיש שבזק בינלאומי ליהקה את ליאור סושרד לקמפיין חדש, לצד התוכי, כדי להמליץ על שירות הסייבר של החברה. הצילומים היו בלתי שגרתיים כשסושרד לא נתן מנוחה לאמן העל־חושי שבתוכו והטריף את צוות ההפקה עם קטעים מהמופע שלו, דבר שיצר לא מעט עיכובים בלוחות הזמנים.
• היזמית והאדריכלית גל נאור, המקימה את פרויקט פארק בבלי בתל־אביב, ויו"ר אגודת ידידי ביה"ס לאמנות במכללת ספיר ורד אילני, אירחו "בוקר בנות" של תרבות, אמנות וכיף. בתום האירוע נאספו כ־100 אלף שקל למלגות לסטודנטים. נהנו ותרמו: בת שבע בובליל, ענת פרנקל, קלודין גלנט, שרון ברנדס, רונית שניידמן וישראלה שטיר.
• בית הכנסת "חזון יחזקאל" ממבשרת ציון, שנשרף לפני כשנה כתוצאה מקצר חשמלי, שוחזר על ידי "רהיטי לביא". מנכ"ל המפעל מיכה אוברמן אמר כי הציוד והריהוט יוצרו מחדש באדיבותו של איש העסקים בני נחמיה.
• שגריר בריטניה דייויד קוורי הגיע לאירוע השקת קולקציית שעוני האורלוגין COMITTI שהתקיים בבוטיק JB בכיכר המדינה. השף־קונדיטורית טל האוזן הכינה תפריט עשיר בהשראת המטבח האנגלי. הגיעו להתרשם: אירמה מיכאלי, דובי שיף, לי לוי, משה גנזי, רוברטו מור, מירי חבס ודני מזרחי.
• כבוד לרשות המסים: שני צוותים מהרשות זכו במקום הראשון בתחרות החדשנות בשירות המדינה. פרס אחד ניתן לחוקרי המס על מערכת למניעה של הפצת חשבוניות פיקטיביות. הפרס השני ניתן על החזר מע"מ לתיירים ללא שימוש בנייר. (גד ליאור)
• בכירי ענף המסעדנות התקבצו השבוע ביפו לחתונתה של נטע לוקר, מנכ"לית רשת מוזס, עם עו"ד אמיר שפיצר. הגיעו להגיד מזל טוב: יורם ירזין מבעלי קבוצת ירזין ויובל סלע מבעלי רשת מוזס.
• איגוד השיווק בחר באלונה ברקת, הבעלים של הפועל באר־שבע, כאשת השיווק של אוקטובר. הנימוק: "המהפכה שחוללה בקבוצה ובעיר כולה".
• פיליפ לוין, ראש עיריית מיאמי המבקר בישראל, קפץ לטיפול מניקור ופדיקור ספא ברשת Yullia. צלמנו היה שם כדי לתעד.
• לקוחות ושוחרי תרבות הגיעו ל"לקסוס גלרי", אולם התצוגה החדש של מותג רכבי היוקרה, לפתיחת התערוכה 'נערת הרנסנס' של האמן ערן שקין. את פני האורחים קיבלו דרור גורלניק, מנכ"ל לקסוס ישראל, וענת שגיא־אלדר, מנהלת השיווק.
• במשרדי גרופון ישראל חגגו מכירה של 5,000 שוברים לעסקת האגיס ביום הקניות Shopping IL.
• SCE, המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון, עורכת היום כנס חדשנות ויזמות.
• מנהלי מטריקס התכבדו ללחוץ על הכפתור בפתיחת המסחר בבורסה לני"ע בתל־אביב.
• משרד RSM שיף הזנפרץ ושות' רואי חשבון יארח כנס בנושא דרכים להנעת הצמיחה במשק, ב־21 בנובמבר בבורסה בת"א.
• ארגון "מתן - משקיעים בקהילה" מארח השבוע בת"א את הכנס הבינלאומי של ארגון United Way
• פלאפון תרמה 1,200 כרטיסי סים טעונים בדקות שיחה, שיינתנו לעולים חדשים עם הגעתם לארץ.
• ליאון אביגד השיק את בנחלת בנימין בתל־אביב את מלון הבוטיק פוליהאוס.
• רונן הורוביץ מונה לסמנכ"ל טכנולוגיות מידע בבזק בינלאומי.
• צביקה ביידא התמנה לתפקיד סמנכ"ל לקוחות ושירות בשופרסל.
• יניב שעיה הצטרף לחברת הפינטק Behalf