טעימה ירושלמית
הפסטיבל הקולינרי האורבני "מסעדות פתוחות", שקצר הצלחה רבה בתל־אביב, עולה השנה לראשונה לירושלים במתכונת שתשלב את ייחודה של העיר מבחינת מגוון התרבויות והרבגוניות שבה. הוא ייפתח מחר ויימשך עד יום שבת. ישתתפו בו עשרות מסעדות ובהן "מחניודה", "המוציא", "אדום", "המטבח של רמה" ו"עזורה" שיגישו למבקרים חוויות קולינריות וגם יאפשרו להם לבשל בחברת השפים. עוד בתוכנית: הרכבת הקלה תארח את הקהל ל־RED TIE COCKTAIL, יתקיימו סיורי אמנות במוזיאון ישראל בהדרכת השפים אסף גרניט, ניר צוק, ננה שרייר ויהלומה לוי, וייערכו סיורי טעימות בעיר העתיקה וברחוב החרדי. בתמונה: מסעדת "מחניודה" | צילום: יהב יעקב


מומלצים