גם הם בטרנד: בוקששתר ואדרי פותחים רשת המבורגרים

צחי בוקששתר ואיציק אדרי, בעלי רשת בלאק וטמפל בר, מצטרפים לטרנד ופותחים גם הם רשת מזון מהיר להמבורגרים, "ג'ק ביי בלאק". הרשת, שתופעל בזכיינות, תמכור המבורגרים של בלאק בשירות עצמי, במחיר מוזל ובשני גדלים, 120 גרם ב־29 שקל ו־160 גרם ב־33 שקל. דיל של המבורגר גדול עם צ'יפס ושתייה יעלה 43 שקל. הבירה מהחבית.

 

חוזים לפתיחת סניפים ראשונים נחתמו, והם ייפתחו על ידי זכיינים בבאר־יעקב, שוהם, קניון ראשונים שבונה עזריאלי בראשון־לציון ואבן־יהודה. בוקשתתר ואדרי שותפים זה 14 שנה. לאדרי רשת מסעדות נוספת, טרנטינו לאוכל איטלקי, ובקרוב יפתח בראשל"צ מסעדה חדשה בבעלותו לאוכל תאילנדי, יריזומי.

 

רק לאחרונה נכנסו לענף יזמים חדשים ללא ניסיון כמו גיא פרוביזור, לשעבר מייסד טבע עדן מרקט, ואבי לוזון, לשעבר יו"ר ההתאחדות לכדורגל. פרוביזור פתח את הסניף הראשון של בורגר פקטורי אקספרס באבן גבירול בתל־אביב, ולוזון פתח את הסניף הראשון של אורבן בגני־תקווה. השניים מצטרפים לוויטרינה, שפתחה סניף נוסף בלילינבלום בת"א, יומנגס שפתחה עוד סניפים בכפר־סבא ובצומת רופין, ברגר סלון מהצפון שהתרחבה למרכז, וקפטן מירושלים בבעלות זכייני ארומה, שפתחה סניף בקריית־אונו. סניף נוסף עומד להיפתח בצומת הפיל בת"א. גם NG מנווה צדק תתרחב לרשת המבורגרים יוקרתית.

 

ענף המסעדות בקשיים, ובכל שבוע נפתחת רשת המבורגרים חדשה. אינכם חוששים?

 

בוקששתר ואדרי: "מסעדות פרימיום נסגרות. ללכת למסעדת יוקרה זה לוקסוס, וכיום יש לצרכן פחות כסף פנוי. לכן פורחות מסעדות האמצע, כאלה של 70 שקל לאדם, ורשתות ההמבורגרים אף זולות יותר. הישראלים לא מוכנים לשלם הרבה לארוחת צהריים כי היא לא נתפסת אצלם כבילוי. למשל, לא פתחנו כלום בהרצליה פיתוח כי ארוחות הצהריים שם הפכו לשוק של 'קהל תלושים' שמקבלים מהעבודה".

 

מה אתם חושבים על קופיקס?

 

בוקששתר: "אין ניסים. כשהמחיר זול מאוד, המזון באיכות פחות טובה. אני לא יודע לעשות כריך גבינה צהובה משובח בחמישה שקלים. אני לא מאמין שלמודל הזה יש היתכנות כלכלית".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים