גולף רוכשת את חלקו של חיים סקאל בטופשופ
גולף תשלם לחיים סקאל 650 אלף שקל עבור חלקו בזיכיון ליבוא לישראל של מותגי "ארקדיה" ובראשם מותג האופנה הבריטי "טופשופ". בכך תיפרד גולף סופית מהשותפות עם סקאל.
אתמול הודיעה החברה כי השלימה את רכישת מניותיו של סקאל (32.6%) בחברה המשותפת, בעלת הזיכיון ליבוא מותגי קבוצת ארקדיה: טופשופ, טופ מן, דורותי פרקינס ומיס סלפרידג'. באחרונה הודיעה גולף כי מכל מותגי השותפות תשאיר רק את טופשופ ותסגור את כל השאר בגלל אי־רווחיות. רשת טופשופ סיימה את 2015 עם הפסד של 2.7 מיליון ש'.
בינואר 2015 רכשה גולף 67% מהפעילות העסקית בישראל של מותגי הקבוצה תמורת 37.5 מיליון שקל. גולף ביצעה את העסקה באמצעות החברה־הבת כיתן תעשיות. תוכניתו של המנכ"ל דאז, אלי מזרוח, היתה לפתח את טופשופ ל־40 חנויות ולהפוך את המותג למנוע צמיחה של החברה. סיום תפקידו של מזרוח הקפיא את תוכניות ההתרחבות.
על הסכם ההיפרדות מסקאל חתם המנכ"ל החדש של גולף, רביב ברוקמאייר, ובכוונתו להמשיך ולפתח את המותג טופשופ.

