גן חיות בטרמינל
נמלי התעופה בארה"ב נראים לאחרונה כמו גן חיות קטן: במעל 30 מהם יש תוכניות להרגעת הלחץ של הנוסעים בעזרת כלבים טיפוליים. כך דווח באן־בי־סי ניוז.
בין היתר זה קורה בנמלי התעופה הבינלאומיים של סן־חוזה (הראשון עם תוכנית כזו), דאלאס־פורט וורת', לוס־אנג'לס ודנוור, שם יכולים הנוסעים המעוניינים להתחבק ולהצטלם עם ידידינו הטובים.
ב־2016 הוסיפו בכמה מקומות לתוכנית בעלי חיים אחרים. בנמל התעופה סינסינטי־צפון קנטאקי החלו להגיע בקיץ, כמה פעמים בחודש, סוסונים טיפוליים, ולקראת חגי החורף צירפו שני נמלי תעופה לצוותיהם חזירים חברותיים: בסן־פרנסיסקו חזרזרת בשם לילו, ובאולבני חזיר שקיבל את השם בייקון ביטס, פיסות בייקון (עם שם כזה גם החזיר יצטרך טיפול פסיכולוגי).
אבל לא כל החיות בטרמינל נועדו לליטוף. יש בארה"ב 77 מיליון כלבים ו־85 מיליון חתולי מחמד, ומספר הולך וגדל מהם מצטרפים לבעליהם לטיסות. כשהם עולים לתא הנוסעים, צריך לשלם עליהם כרטיס, שמחירו נע בין 75 ל־125 דולר לכל כיוון, תלוי בחברת התעופה.
הסכום נכבד, וזו הסיבה שלא מעט נוסעים מנסים לתחמן ולטעון שמדובר בחיית שירות או חיה שמעניקה להם תמיכה רגשית – ויהיה זה קוף או ברווז – מה שלפי החוק פוטר מתשלום.
כלב ושמו בואי
הבמאי האנגלי דאנקן ג'ונס ("קוד מקור", "וורקראפט: ההתחלה"), בנו של הזמר האייקוני דיוויד בואי (מאשתו הראשונה אנג'י), שמת היום לפני שנה, התגייס לחפש משפחה מאמצת לכלב בשם בואי. כך דווח מגזין "טיים".
בואי (3), הכלאה של כלב רוח וטרייר, קיבל את שמו כי גם לו, כמו לזמר המנוח, עיניים בצבעים שונים: חומה וכחולה. זה מרהיב, אבל מרתיע מאמצים פוטנציאליים שמגיעים לצער בעלי חיים בוויילס. אז ג'ונס שיגר כמה ציוצים בטוויטר, וביקש מעוקביו לסייע במציאת בית חם לכלב.

