שתף קטע נבחר
 

TELL ME Y

החיים שלהן מתנהלים בקצב הווטסאפ, הן לא נחות לרגע, מוותרות על שינה וסובלות מעייפות כרונית; אלה הן בנות דור ה־Y, כפי שמגלה לנו סקר שערכה חברת היופי לנקום.

 

אבל מה עושים כשסימני "העייפות האורבנית" הזאת מתבטאים בעור הפנים? פונים לעזרתה האדיבה של תעשיית הקוסמטיקה, שזיהתה את הצורך של בנות ה־35־25 של היום בטיפול מיידי במה שהן מונעות מעצמן: אכילה מסודרת, פעילות גופנית קבועה ובעיקר - שינה.

 

מהמחקר המדעי שעליו מתבססת סדרת תכשירים חדשה של לנקום, אנרג'י דה וי, עולה כי סדר היום הזה משבש את המטבוליזם של העור וגורם לסימני הזדקנות מוקדמים. התכשירים מבוססים על מזונות־על כמו תמצית גוג'י ברי, וכן על תמצית מליסה מרגיעה ותמצית ערבז המעניקה חיוניות.

 

בחברת קליניק האמריקאית חשבו שכדי לשכנע את הצעירות להיכנס לשגרת טיפוח שתעשה להן יופי, כדאי גם לעבוד על עיצוב המוצר. סדרת תכשירי Pep-Start המיועדים לאותו פלח שוק, מתאפיינים בנראות תוססת והם עושים כמה פעולות בעת ובעונה אחת.

 

חברת הקוסמטיקה היפנית שיסיידו הציגה לפני כשנתיים קו מוצרים בשם IBUKI, המותאם לאותה קבוצת גיל. התכשיר האחרון בסדרה, מסכת יופי ללילה במרקם ג'ל, הושק לפני כמה חודשים.

 

בגזרה המקומית השיקה לפני זמן לא רב חברת ללין את הקו המצליח "לליניסטה", שקהל היעד שלו הוא נשים צעירות והוא כולל מוצרי גוף, תכשירים לפנים ומוצרים מנצנצים - המתאימים בדיוק לרוח הדור.

 

ואלה המתקשות לשלב שגרת טיפוח קפדנית בסדר היום העמוס ימשיכו להסתייע במגוון תכשירי איפור ובהדרכתן המסורה של אושיות פייסבוק ויוטיוב, וישתמשו במגוון תכשירים ייעודיים של חברות המתכווננות במיוחד לבנות דור ה־Y, דוגמת essence הצעירה והזולה.

פורסם לראשונה 15.01.17, 22:53

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים