מירי בלקין: לפעמים מותר

"ברור שאי־אפשר לעמוד בפני צ'יפס, לכן מדי פעם צריך להיכנע לו", אומרת מירי בלקין, בעלת סדנאות הרזיה וליווי גם דרך הרשת. "צ'יפס זה מאכל טעים מאוד ואהוב מאוד ואין לי שום בעיה שהחניכים שלי אוכלים צ'יפס פעם בכמה זמן, אבל אי־אפשר להפוך את זה לאורח חיים וצריך להמנע מהכנסתו של הצ'יפס לתפריט היומי. אצלי צ'יפס לא נכנס הביתה, בגלל שלצ'יפס יש נטייה של 'חבר מביא חבר'. לכן כדאי להפריד את היומיום מאירועים מיוחדים, ואם פעם בכמה זמן הולכים למסעדה או נוסעים לחו"ל ומזדמן לעבור ליד דוכן צ'יפס טעים – לכו על זה. אבל תהיו חכמים ותאכלו רק צ'יפס טרי וטעים וקריספי, ולא ספוג בשמן ולא כזה שעמד הרבה זמן והוא כבר עייף. כי אם כבר – אז כבר".

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים