האתר | איש שטח

עידן וארז הגו את הרעיון של חנות אינטרנטית לציוד קמפינג בזמן המילואים • כך התקדמו ממחסן בסלון למרכז לוגיסטי בת"א

שם העסק: איש שטח.

 

הבעלים: עידן ויצמן, ארז רגב ואילי אשרמן.

 

כתובת: http://www.e-shetach.co.il

 

ההתחלה: עידן וארז הקימו את חנות הרשת "איש שטח" לציוד קמפינג, מתוך אהבה לטבע ולטיולים בארץ ובעולם. "הרעיון עלה במהלך שירות מילואים שעשיתי עם ארז בשנת 2009", מספר עידן. "המשפחות שלנו יוצאות הרבה לשטח והבנו שחסר ציוד איכותי למשפחות מטיילות. לתרמילאים שיוצאים לטיול של אחרי צבא יש מענה מסחרי בישראל אבל ציוד משפחתי כמו אוהלים גדולים, מנשא לתינוק וציוד לרכב קשה למצוא בארץ באיכות גבוהה ובמחירים שפויים. זו הסיבה שהחלטנו להקים את העסק ובחרנו בפלטפורמה האינטרנטית כדי להתחרות במחירים מול החנויות. בתחילת הדרך מחסן הציוד שלנו היה הסלון הביתי שלי, עד שהתרחבנו ועברנו למרכז לוגיסטי גדול בתל־אביב. כיום יש לנו קרוב ל־4,000 פריטים באתר".

 

למה דווקא אנחנו: "פתחנו את החנות מתוך הצרכים האישיים שלנו. לכן, כל המגוון שאנו מציעים היום אלו מוצרים שהשתמשנו בהם ובדקנו אותם באופן אישי. כך אנחנו בטוחים שההתאמה שלהם לשוק טובה ויכולים לשווק אותם ללקוחות בלב שלם".

 

הסוד שלנו להצלחה: "להוציא לקוח מרוצה מהרכישה. אנחנו מקפידים לשאול את כל הלקוחות שלנו אם הם נהנו מהשירות ומהמוצר עצמו ונותנים ללקוח להרגיש בנוח להחזיר את המוצר אם הוא לא מתאים".

 

האתגר: "לשמור על איזון בין מגוון מוצרים רחב מאוד לשירות בלתי־מתפשר ולהצליח לצאת עם רווח כלכלי".

 

הקשיים: "הכי קשה לנו זה לשכנע את צרכן הישראלי, שיש לו טעם מר מרכישות קודמות באינטרנט, שקיים ציוד מטיילים איכותי ברשת הישראלית ולא רק בחו"ל או בחנויות. אני וארז שנינו גרים בקצוות הארץ ואנחנו מכירים את ההרגשה שצריך לנסוע בכל פעם למרכז בשביל לקנות בחנויות. חשוב לנו להבהיר לצרכנים שאפשר לקבל את הציוד עד הבית בשירות מהיר וטוב גם בפריפריה".

 

ההצלחות: "ההצלחה שלנו באה לידי ביטוי בכך שאנו כיום החנות האינטרנטית הגדולה ביותר למטיילים בישראל ויש לנו המון ביקורות חיוביות מלקוחות".

 

החלום: "להפוך לחנות אינטרנטית לכל מוצר שקשור לפעילות מחוץ לבית".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים