ארז קומרובסקי רקח עם סוגת קמח שמרים חדש: "מתאים לכל סוגי הטמפרטורה"
למדף קמחי השמרים מצטרף מוצר חדש, פרי פיתוחו של השף ארז קומרובסקי ובשיתוף חברת סוגת. הייחוד, על פי ההצהרות, הוא ש"קמח קסם" כשמו כן הוא - תופח בצורה אחידה בכל מזג אוויר, כולל בחורף.
מדובר למעשה בתערובת קמח עם שמרים, המתאימה לחלות, לעוגות ולמאפים, וללא צורך בניפוי. המחיר ינוע בין 10 ל־11 שקל לק"ג. כלומר, לא יותר זול מהמתחרים בקטגוריה (אסם, מימונס, שופרסל ושמרית).
שוק קמחי השמרים הוא אחד הצומחים והמתפתחים בישראל. המוצר נכנס לראשונה לשוק ב־2012 וכיום כבר מגלגל 11 מיליון שקל בשנה. אסם מחזיקה כיום בכ־85% מנתח השוק, וכניסתה של סוגת לתחום תגדיל את התחרות על המדף.
ארז קומרובסקי: "במשך שנה עבדתי במטרה למצוא את הנוסחה המדויקת שתבטיח הצלחה באפייה גם למי שפוחד להתעסק עם שמרים. מדובר בשמרים 'אינטלגנטיים' המתאימים עצמם לעבודה עם כל סוגי הטמפרטורה, מה שמבטיח שהמוצר יעניק חוויית שימוש קלה ונוחה לכל משתמש. השימוש ב'קמח קסם' חוסך זמן רב, שכן הוא תופח מהר ובאחידות, ואין צורך לנפות אותו".
ג'יל גמון, מנכ"ל סוגת: "כשהחלטנו על הכניסה לקטגוריה חשבנו על הבאת ערך אמיתי לצרכנים במוצר שייעודו הכנת לחם ומאפי שמרים ביעילות ובמהירות רבה יותר".

