טל פרידמן פינת טראמפ
להפוך את הארץ לנהדרת שוב! • טל פרידמן בקאמבק השנה: שלוש עונות אחרי שעזב, הוא חוזר לתוכנית הסאטירה המצליחה - כדי לגלם את נשיא ארצות הברית החדש דונלד טראמפ
דבר חלללש, מיסטר פרזידנט: אחרי שגילם שלל דמויות איקוניות לאורך השנים כמו לובה, חיזקי מדריך הטבע, הכתבת חלי ועוד, טל פרידמן חוזר ל"ארץ נהדרת" — והפעם בתפקיד דונלד טראמפ.
לטל פרידמן זה יהיה קאמבק לתוכנית כ־3 שנים מאז שעזב אותה בתום 11 עונות מוצלחות. פרידמן בוודאי ירצה שהדמות של טראמפ שאותה יגלם תיכנס לפנתיאון הבידור הישראלי, בדומה לדמויות אומלטה, המתנחלת ראחוול ואחרות. המערכון בכיכובו של פרידמן־טראמפ יעלה חמישה ימים אחרי פגישת רה"מ בנימין נתניהו עם הנשיא האמריקאי וסביר שיושפע מקורות הפגישה. "ארץ נהדרת" תחזור למסך בזכיינית ערוץ 2 "קשת" ב־20 בפברואר.
לפרידמן יש רף גבוה מאוד לחיקויים של דונלד טראמפ: מתחילתו של המרוץ לנשיאות מגלם השחקן אלק בולדווין את דמותו של הנשיא הנבחר בתוכנית הסאטירה האמריקאית "סאטרדיי נייט לייב". החיקוי של בולדווין היכה גלים ואף הביא לתגובה נזעמת של הנשיא, שאמר כי "החיקוי של בולדווין לא קולט אותי בכלל, זה (חיקוי) מאוד משוחד, מאוד מרושע ואני לא אוהב את זה בכלל".

