כסף קטן עם יורם ניצן

יורם ניצן (52), בעבר שף מסעדת "מול ים" והיום שף מסעדת "בינדלה" בתל־אביב ("של משפחת כריס בינדלה, שלה ארבעים מסעדות בשווייץ"), נשוי פלוס שתיים, גר בראשל"צ

שישי: עובד מ־10 בבוקר עד מאוחר בלילה במסעדה. בשישי שבו אני לא עובד נוסעים לארוחת ערב מפנקת אצל אימא שגרה בקריות. לעיתים נדירות לוקח הפסקה וטס לחו"ל לבילוי אמיתי

 

חו"ל: ניו־יורק. חזרתי עם הרבה ג'ינסים וטי־שירטס מסוהו, סניקרס ונעלי עור וכמה ספרי בישול

 

כושר: הולך 6 ק"מ שלוש פעמים בשבוע ליד הבית, במסלול מסביב לשכונה

 

קפה-תה: הפוך קטן

 

בית קפה: "ארומה" בית ינאי, בדרך לצפון, פעם בשבועיים

 

גילטי פלז'ר: לחם, תמיד. לבנות שלי קונה את הלחם האמיתי — מחמצת

 

קניות לבית: בסופר השכונתי "טיב טעם" ליד הבית

 

מדף מועדף: ירקות, כל השפע

 

שופינג: בגדים ונעליים דרך האינטרנט באמזון

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים