yed300250
הכי מטוקבקות
    Getty Images
    ממון • 25.02.2017
    קלאב הוטל אילת משדרג את חדר האוכל ומביא חיזוק מטוסקנה
    דני שדה

    דריו צ'קיני, הידוע בכינוי "הקצב מטוסקנה", יהיה אחראי יחד עם השף חיים כהן לתפריט במלון קלאב הוטל באילת.

     

    השף חיים כהן
    השף חיים כהן

     

    צ'קיני, דור שמיני לקצבים בטוסקנה, הפך עם השנים לכוכב טלוויזיה ולמנחה בינלאומי בסדנאות בישול לשפים ברחבי העולם. גם בישראל הוא התארח מספר פעמים וערך סדנאות לטיפול ולבישול בשר. בסוף השבוע הוא התארח במסעדת "דיקסי" של כהן בתל־אביב והציג לסועדים מאומנות הבשר.

     

    "החלטנו לשדרג את כל נושא המזון בקלאב הוטל ולכן בחרנו את הטובים ביותר", אמר משה בובליל, בעלי רשת קלאב הוטל. "בימים אלה מעביר צ'קיני סדנאות בישול לכל צוות המטבח במלון באילת".

     

    לדברי בובליל, תוך חודש וחצי יהפוך חדר האוכל ממקום בו סועדים במשמרות לאולם ענקי ל־2,000 סועדים כדי לאפשר לכל האורחים לאכול בו־זמנית. כמו כן מתוכננת במלון הוספה של 300 מקומות חניה ל־400 הקיימים. גם הסוויטות ומתחמי הבידור במלון עוברים שדרוג. עלות כל הפרויקט נאמדת בכ־50 מיליון שקל.

     


    פרסום ראשון: 25.02.17 , 20:37
    yed660100