שכונתי: קוקטיילים בגבעתיים
• למרות קרבתן הגאוגרפית, שימשה גבעתיים שנים כעיר המנומנמת שלצד העיר ללא הפסקה. אלא שבשנתיים האחרונות הפך רחוב כצנלסון בעיר, או לפחות מקטע מרכזי במיוחד לאורכו, למוקד בילוי לילי שמוכיח שלא רק תל־אביב יודעת. אל הברים השכונתיים המוצלחים הצטרף לאחרונה שחקן חיזוק מליגה אחרת — זוט אלור. הוא גדול בהרבה משכניו הוותיקים, מעוצב לעילא כחלל אורבני שרוצה להיות ניו־יורקי, ומציע קוקטיילים שרקחו בחוכמה המיקסולוגים נדב הופמן ודניאל וינשטיין ומנות ליווי טובות במחירים שפויים (המנה היקרה ביותר בתפריט עולה 64 שקל).
סלט הבוראטה קפרזה הטרנדי (47 שקל) מוגש כאן בקערת קריסטל קיטשית ומהפנטת והוא מוצלח מאוד, הקרפצ'ו פילה בקר (44 שקל) מינימליסטי בתיבולו ועושה כבוד לבשר עצמו, מבין שלושת ממרחי החומוס במנת החומוס בשלושה צבעים (39 שקל) העדפנו את החומוס הרגיל (ואת הפיתות העסיסיות שהגיעו לצידו) אבל ה־הברקה הקולינרית, לפחות בעיניה של סופרת קלוריות כפייתית, היא המנה המכונה Green Bean (29 שקל), שקית נייר מלאה בשעועית ירוקה בניחוח שום ומתובלת קלות במיץ לימון ושמן זית. כנראה התחליף האולטימטיבי לצ'יפס כשמתבקש נשנוש ממושך לליווי האלכוהול.
בגזרה הזו מומלץ לנסות את הספרטה לורס, קוקטייל ערק, באד אפל, סירופ צימוקים, תפוח ומרווה כתושים ולימון סחוט (44 שקל בגרסה האישית ו־123 שקל בגרסת הח'ברה) או להתענג על מרדסו מהחבית, עניין לא נפוץ ומשמח (42 שקל לחצי ליטר).
• זוט אלור (ZOOT ALLURES), כצנלסון 67 גבעתיים, ראשון־שבת משבע בערב ועד אחרון הלקוחות.

