מבשלים זוגיות

אם אתם לא צריכים לרדוף אחרי הילדים באירועי פורים, מה דעתכם לשלב זמן איכות זוגי עם משהו טעים? במחלבה של משק יעקבס, שנוסדה בכפר הרא"ה לפני כמעט מאה שנה בזכות פרה אחת שסיפקה חלב לבני הבית, מתקיימות בכל חמישי ושישי סדנאות להכנת אוכל חלבי. הסדנאות מתקיימות על מרפסת העץ רחבת הידיים בחנות המתפקדת גם כבית קפה, ומציעה את תוצרת המשק: גבינות, יוגורטים ולאחרונה גם גבינת בוראטה טרייה (גבינה טרייה מחלב בקר שהיא בעצם כדור מוצרלה ממולא בגבינת שמנת, במחיר 20 שקלים ליחידה), חלות ולחמי מחמצת של אגדת לחם, ועוד. סגור בשבת. לפרטים: דפי יעקבס 052-3233523 / שיר־לי גולן

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים