משפט שדה | אולי השליח אשם

באוגוסט 2016 ערכה שושנה קניות בסניף של רשת יינות ביתן סמוך לאזור מגוריה. כשעמדה ליד הקופה כדי לשלם פנה אליה דייל שהציע לה להצטרף לכרטיס האשראי ויזה זהב של חברת כ.א.ל. הוא הפליג בשבחו של הכרטיס, סיפר לה כי יש לה הטבות רבות בקניות ברשת זו ובמקומות אחרים, וגם תקבל כל שלושה חודשים המחאה בשווי 3% מערך הקניות שלה. שושנה, אלמנה ופנסיונרית בת 70, התפתתה והזמינה את הכרטיס.

"מאז, במשך כמעט חצי שנה, אני רצה אחריהם כדי לקבל מדי חודש פירוט של ההוצאות שלי, כפי שאני מקבלת בכרטיס האשראי של ישראכרט", סיפרה לנו שושנה. "אני מתקשרת אליהם פעמיים בשבוע ומתחננת שישלחו לי את פירוט ההוצאות וכל פעם שומעת תירוצים כמו 'הכתובת שלך לא נכונה', 'שלחנו לך את הפירוט בדואר אלקטרוני' (אין לי בכלל דואר אלקטרוני) ועוד מיני תרוצים. בכל פעם גם מבקשים את הכתובת שלי וכלום לא קורה".

בנוסף, לדבריה היא הייתה צריכה לקבל המחאה בסכום של 137 שקל – 3% מערך הקניות שלה בכל רבעון. "אין לי מושג למה הם משאירים אצלם משהו שמגיע לי. התקשרתי אליהם אולי עשרות פעמים גם לגבי ההמחאה. פעם אחת מסבירים לי ש'המנהל יטפל', פעם אחרת אומרים לי שהנושא הועבר למנהל מחלקה, פעם נוספת אומרים לי שאקבל את ההמחאה בדואר, ושוב חוזרים על סיפור הכתובת. יש להם הכתובת המדויקת שלי והם יודעים בדיוק איך להשיג אותי ולאן להעביר לי את כל הדברים שאני מבקשת מהם", כתבה לנו שושנה.

פנינו לחברת ויזה כ.א.ל, וזו מסרה לנו בתגובה, כי "הלקוחה טופלה במלוא תשומת הלב, החל מפנייתה הראשונה לחברה. כל הבדיקות שנעשו על ידינו מעידות כי דפי הפירוט וההמחאה הופקו ונשלחו באופן תקין לכתובתה. מדובר במקרה חריג, וככזה הוא מטופל ומתוחקר במלוא תשומת הלב כדי שלא יקרה שנית. אנחנו מתנצלים על אי־הנוחות שנגרמה ללקוחה".

ויזה כ.א.ל מוסיפה בתגובתה כי בעקבות פניית הלקוחה הם פתחו בבירור מול חברת השילוח לבדיקת המקרה לעומק, ודפי הפירוט וההמחאה נשלחו אליה שוב עם שליח מיוחד.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים