אבטחה בענן לעסקים קטנים
סלקום השיקה אתמול חבילת יישומי אבטחת מידע נגד מתקפות סייבר, "סייבר 360", המיועדת בעיקר לעסקים קטנים. החבילה אינה דורשת התקנה או מעורבות אחרת של הלקוח, אלא מופעלת על הרשת עצמה, בענן. כדי להצטרף לשירות, הלקוח חייב להיות מנוי סלקום (נטוויז'ן) גם באינטרנט. בין השירותים הנכללים בחבילה: מערכת דוחות, חומת אש, מערכות הגנה מפני התקפות על אתרים, סינון מייל וגיבוי.
אתר חדש ליינות ביתן
רשת יינות ביתן משיקה אתר אינטרנט חדש המציע מחירי מוצרים זהים למחירים בסניפים. המבצעים בחנויות יינתנו גם באתר, וכן יהיו מבצעים מיוחדים לקונים בו.
היקף ההשקעה באתר כ־2.5 מיליון שקל, והוא יאפשר בשלב זה לתושבים מנהריה ועד אשקלון לרכוש דרכו.
מרכז כנסים בכפר המכבייה
מחר ייחנך בכפר המכבייה מרכז הכנסים המשופץ בהשקעה של 12 מיליון שקל. הוא מאכלס שלוש קומות, 16 חדרי ישיבות מאובזרים בגדלים שונים.
פרס מפעל חיים לדן פרופר
פרס "מפעל חיים" יוענק השנה לתעשיין דן פרופר על תרומתו והשפעתו על הכלכלה והתעשיה הישראלית, באירוע DUN'S 100 המסורתי שיתקיים זו השנה ה־11, ב־28 במאי במוזיאון תל אביב לאמנות.
תרומה בסטייל: תערוכה חדשה חושפת את סודות הסטייל מתוך ארונות הבגדים של סלבריטאים ואייקוני אופנה נבחרים, שצולמו על ידי אושיית האופנה מיטל ווינברג־אדר. התערוכה תוצג לצד עמדת איסוף בגדים לעמותת ויצ"ו.
גבינות מהעולם: חברת סיימן משיקה את "הגבינות של נני" - מותג גבינות גורמה מקוריות מרחבי העולם. 26 גבינות מצרפת, ספרד, אנגליה וקפריסין.

