ידיעות אחרונות
הכי מטוקבקות
    24 שעות • 10.06.2017
    לבשל עם שיראל

    סצנת ה־Farm To Table הולכת ועושה גלים גם אצלנו. חובבי הבישול והקיימות מוזמנים ממחר ובימי שני הקרובים לסדנת בישול עם השפית שיראל ברגר, לשעבר שפית המסעדה הטבעונית "מיס קפלן", שתגיע לחווה האורגנית "למשמרת", ותביא איתה את נקניקיית הגזר המפורסמת שלה ועוד מנות טבעוניות מבוססות טאבון, לערב שכולו אוכל מהשדה לצלחת, עם יין והרבה שמחה. החוויה כוללת קטיף ובישול משותפים מהשדות בחווה, ארוחה טבעונית בת 6 מנות, יינות של יקב פלטר וכן סל ירקות אורגני מתנה הביתה. 319 שקלים לאדם. להזמנת מקום: 054-4929205 או lemishmeret@gmail.com / שיר־לי גולן

     


    פרסום ראשון: 10.06.17 , 19:55