העלוקה בשישי: ניקול ראידמן ושרה נתניהו לא תמיד היו חברות טובות

* כולכם בוודאי זכיתם לראות את התמונות של אשת ראש הממשלה, שרה נתניהו, מגיעה ליום הולדת של החברה הטובה החדשה שלה, ניקול ראידמן, ואת הפרגון ההדדי של השתיים מול המצלמות. אבל מתברר שלא תמיד שררה אהבה ביניהן, אז סורו לאייטם הבא.

 

 

* ב־28 בדצמבר 2014 ראידמן העלתה לרשתות החברתיות כרזה שעליה מתנוססת תמונה של ביבי, בצירוף הכיתוב: "בעוד שלושה ימים ערוץ 10 ייסגר. ראש הממשלה בנימין נתניהו, שמשמש כשר התקשורת, מסרב למצוא פתרון. בשל כך, החליט ועד העובדים להפסיק הלילה את שידורי ערוץ 10". בצד ראידמן הוסיפה: "מה קורה לך ביבי? שרה לא אהבה את הביקורת של דורין אטיאס על הגרביים שלך?"

 

 

ערב חמישי שעבר, רוטשילד. ליאור אשכנזי מרכיב.
ערב חמישי שעבר, רוטשילד. ליאור אשכנזי מרכיב.

 

 

* צלצלו למזל טוב: השף אביב משה ואשתו מאיה גיגי חובקים היריון. ראשון שלהם, שני שלה אחרי הילדה מנישואיה לכדורגלן אסי דומב. את מין הילוד הם שומרים לעצמם.

 

* אז מה אם יש זמן עד חנוכה? ההיסטריה בעיצומה, והמפיקים כבר בשגעת של ליהוקים. אחרי שבנו תפקיד מרכזי לעדן בן־זקן בפסטיגל והחלו בסבב פגישות עם מנהליה, הדיאלוג נכשל.

 

עופר מנחם, הבנו שהשנה לא תהיה מלכת שושנים בפסטיגל.

 

"אחרי התייעצות של כל הצוות והניהול של עדן, החלטנו שהשנה, בעקבות עומס גדול בהופעות והאלבום השלישי שעתיד לצאת באותה תקופה, לא לקחת חלק בפסטיגל. אנחנו בטוחים שניפגש בעתיד".

 

צהרי שני שעבר, מתחם הנמל. אחינועם ניני מצפה לפגישה.
צהרי שני שעבר, מתחם הנמל. אחינועם ניני מצפה לפגישה.

 

 

 

* ורותי מרום, מהצד של הפסטיגל מוסרת: "בימים אלה אנחנו עדיין עמוק בתהליך הליהוק. ברגע שתסתיים המלאכה נשמח להודיע בצורה מסודרת. אין אנו נוהגים לדווח תוך כדי התהליך אלא רק בסיומו".

 

 

* אתם בטח יודעים שחן אמסלם ומאור זגורי סגרו על 3 באוקטובר בכוכב הים בקיסריה. עכשיו רק נותר להם לסגור על רב. זגורי מעדיף רב קונסרבטיבי, שיסכים שגם הכלה תברך את החתן תחת החופה, ואמסלם רוצה רב אורתודוקסי. כנראה שהכלה תנצח.

 

‏‏בוקר שני שעבר, בן יהודה. רגע לפני שהיא חותכת לארה"ב, אנה ארונוב רוכבת.
‏‏בוקר שני שעבר, בן יהודה. רגע לפני שהיא חותכת לארה"ב, אנה ארונוב רוכבת.

 

 

 

* דניאלה פיק וקוונטין טרנטינו חזרו מפסטיבל הסרטים טרייבקה, שם עשו דאבל דייט ארוך של עשרה ימים עם אחותה שרונה ובעלה, דניאל פדרמן.

 

 

* אסי עזר הרים לעצמו מסיבה ביום הולדת והזמין מלא חברים לטסטינג רום בשרונה. באמנותי: עזר עולה לספיץ', וקבל חברים ועדה מבטיח: "ביומולדת הזה אני מפסיק לשלשל מהפה", ואז מיד מוסיף, "אבל לא מהיום, ממחר".

 

‏בוקר רביעי שעבר, יהודה מכבי. אורי ששון עושה אקזיט מהמעדנייה.
‏בוקר רביעי שעבר, יהודה מכבי. אורי ששון עושה אקזיט מהמעדנייה.

 

 

 

* ואפרופו "להיות איתה", השחקן עופר חיון יעבור מאשדוד לנווה צדק. מתי בדיוק? כשחברים שלו יואילו בטובם לפנות את הדירה.

 

 

* בראשון הקרוב תחגוג זואי, אחותו למחצה של בן־אל תבורי, הבת של אמא אביבה תבורי ועופר טלקר, בת מצווה בחדרי הקריוקי מיאון דה מייק, בתל־אביב. נחשו מי יופיעו?

 

שלישי שעבר, קניון רמת אביב מציג: אירוע "שיק ושוק" של PPLUS . מלי לוי מכבדת בנוכחותה.
שלישי שעבר, קניון רמת אביב מציג: אירוע "שיק ושוק" של PPLUS . מלי לוי מכבדת בנוכחותה.

 

 

 

* השף של מסעדת דלאל, גולן גורפינקל, והצמודה שלו, שרון וינשטיין, החליטו שמספיק ודי, והיא כבר עזבה את הדירה המשותפת.

 

גורפינקל, זה בקשר לעדכון סטטוס.

 

"אני מאחל לה בהצלחה".

 

עינת שרוף עם בר רפאלי
עינת שרוף עם בר רפאלי

 

 

 

* תחילת השבוע. בתחנת הרדיו 103FM מסתיימת התוכנית של גבי גזית, וכהרגלו הוא נותן את מונולוג הסיום, כשברקע מסמנים לו שנגמר הזמן ושימהר. גזית לא מתבלבל וסח למיקרופון: "תגידו לכל המרואיינים שיחכו. יש לי מה לומר וזו התוכנית שלי, לכן אני אומר". ואז מוסיף לעבר העורך שלו, רביע באדר, "ומי אתה, דרוזי, שתגיד לי מה לעשות?"

 

גזית, החלמנו חלום?

 

"זה נכון. אמרתי הכל במסגרת הצחוקים. רביע ואני חברים הכי טובים, וההסתלבטויות שלנו על רקע המוצא שלנו, שאני אשכנזי מאירופה והוא דרוזי מהגליל, הן חלק מהווי המערכת. רביע הוא מדהים ואני מת עליו".

 

לילך יפה בן־דוד
לילך יפה בן־דוד

 

 

 

* קונצרט הגאווה המסורתי של הדי־ג'יי עופר ניסים בשיתוף קסטרו נערך בשבת בגני התערוכה. אניה בוקשטיין, שבאה לתת שני נאמברים, בילתה את כל שמונה שעות המסיבה בחדר ההלבשה שמאחורי הקלעים.

 

 

* יעל בר זוהר רצתה סלון חדש, אז היא הרימה טלפון לחבר שלה, מושיק גלאמין, שלקח אותה לסיבוב הום סטיילנג. זה נגמר בספה באפור, שני שולחנות וסושי ללאנץ'.

 

 

* עמית ברקת, הבת של ניר ברקת, החלה את לימודיה. לא, לא בירושלים. בקורדון בלו בפריז.

 

 

* שגב משה וסנדרה רינגלר היו אמורים לטוס מלאס־וגאס לניו־יורק, כי השף דניאל בולו הזמין את שגב לבשל איתו את הארוחה השנתית "סיטימילס און ווילס", שההכנסות שלה הולכות לנזקקים. מפה לשם הם איחרו את הטיסה וטסו רק למחרת. אבל בכל זאת הספיקו להגיע לארוחה המדוברת.

 

 

* את זה שפרז הילטון, הקולגה של המדור שלנו בהוליווד, ביקר בארץ, בטח שמעתם. אנחנו נשמח לעדכן, שלמרות השמועות, את גינוני הדיווה שלו הוא כנראה השאיר בהוליווד. למשל, כשרצה לברר משהו בקבלה של מלון ה־NYX שבו התאכסן, הוא ירד למטה. בעצמו, כשלגופו בגד ים בלבד.

 

 

* דין מירושניקוב החליט לא להסתמך רק על כישורי המשחק שלו ונכנס שותף למיזם שמשווק ארנק חכם. שבת חכמה גם לכם.

 

יורדים מהשולחנות

 לילך יפה בן־דוד אומרת שלום למועדון הגנקי ומבטיחה שהמסיבה תימשך גם בלעדיה

 

16 שנים פעל מועדון הגנקי בתל־אביב, מוסד שניקז פוליטיקאים, כדורגלנים, זמרים ואנשי עסקים שהגיעו לשיר, להתמנגל וגם לעלות ולרקוד על השולחנות. עכשיו החליטה הבעלים, לילך יפה בן־דוד, שהגיע הזמן להיפרד ומכרה את המקום. "אני יוצאת לדרך חדשה, כי לכל דבר טוב יש סוף", כתבה בפוסט בפייסבוק, "אני תולה את המיקרופון ונותנת את ההזדמנות להמשיך את החלום למישהו אחר".

 

בגיל 27 היא חזרה מטיול ביפן, והחליטה לפתוח מקום שיקראו לו גנקי, שמח ביפנית. שרהל'ה שרון הייתה החלוצה, אבל אז לילך שמעה על עינת שרוף והשאר היסטוריה. "צילצלתי לכל אלו שהזמינו שולחן באותו ערב והסברתי ששרהל'ה לא תגיע היום, אבל יש לה מחליפה, ושיבואו בלי לשלם", מספרת יפה בן דוד, "הם הגיעו. ולקח בדיוק שני שירים עד שהתחילו לרקוד על שולחנות".

 

השמועה על המקום התפשטה בעיר, ועד מהרה לא היה אחד שלא עלה לרגל ו/או על שולחן. ממשפחת רפאלי בהרכב מלא, דרך החתן המיועד עדי עזרא, וגם רמי קלינשטיין, מיכל ינאי, מיכאלה ברקו ורון צוקרמן, קובי אפללו, מיכל אמדורסקי, אריק סיני, שירי מימון, צופית גרנט, גבי אשכנזי ועוד ועוד — כולם הגיעו לשם. עודד קטש הכיר שם את דפנה שחר, לימים אם בתו. יעקב כהן הגיע מדי יום רביעי, לשיר ולהצחיק את האורחים בהתנדבות, ופעם הזמין את שרי אריסון לבמה ושח: "אני רוצה להזמין חברת ילדות שלי. היינו נוהגים לשחק מונופול בתור ילדים, רק שהיא לקחה את זה ממש ברצינות וקנתה הכל".

 

יפה בן־דוד, גלי לנו את הנוסחה.

 

"משפחתיות. אני אמנם פתחתי את המקום, אבל כל המשפחה שלי עבדה איתי. והפשטות. תמיד הסתכלנו על כולם בגובה העיניים, אין עשיר או עני, כולם היו אנשים שבאו

לשמוח".

 

את מי היה הכי קשה להעלות לשיר?

 

"אותי. אף פעם לא עליתי, אני טיפוס ביישן".

 

את בעלך, אלון בן דוד, הכרת בגנקי.

 

"נכון, גליה אלבין הגיעה יום אחד לגנקי והחליטה שהיא רוצה להכיר לי מישהו ואז היא הכירה לי את אלון".

 

מה את הולכת לעשות עכשיו?

 

"להגשים חלום ישן ולערוך ספרים, אבל קודם יש את אירוע הפרידה ב־1 ביולי".

 

ובלי מילה מהכוכבת עינת שרוף הרי אי־אפשר. "קרו כל כך הרבה דברים בגנקי, זוגות שהכירו, ילדים שנולדו, פרידות", סיפרה בשיחת טלפון ממקסיקו. "פעם אחת קיבלתי זר פרחים ענק הביתה. ערב קודם ישבו אנשי עסקים במקום עם נציגים מחו"ל וכל כך נהנו, שלמחרת הדרך לחתימת חוזה על עסקה הייתה סלולה. והיו לילות עם פיגועים ומלחמות שהיינו בטוחים שלא יגיע קהל והמקום היה מפוצץ".

 

את מי היה הכי קשה להעלות על שולחן?

 

"יום אחד הגיע בכיר בב־מ־וו מגרמניה, האיש הכי סגור ומופנם. את הערב הוא התחיל בשקט עם ידיים מתחת לשולחן וסיים על הבמה לצידי".

 

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים