שוברים עם החום
רשת הגלידריות "בוזה" מרעננת את מהדורת הקיץ שלה ומציעה שני טעמים חדשים על בסיס מרטיני: לימון ביאנקו ואשכוליות ביטר. שני הטעמים קלילים ומרעננים מאוד ומבוססים על מתכון שיצר אדם זיו מקיבוץ סאסא, שלמד איך להכין גלידה בגלידרייה קטנה באזור פירנצה, שם התאהב גם בשילוב של גלידה ואלכוהול. המהדורה המיוחדת מושקת לרגל העיצוב החדש של בקבוקי מרטיני, ותימכר עד סוף יולי בכל סניפי "בוזה" ברחבי הארץ - תרשיחא, תל־אביב, עמק החולה וקיבוץ סאסא - במחיר של 20 שקלים לשני כדורים / טל חוטינר
טעמי פסטל
רשת הגלידריות וניליה פותחת את העונה, ובמקום להציג את הטעמים החדשים, בוחרת להשיק קמפיין מיתוג טרנדי שעושה כבוד לצבעי הגלידה, בעזרת לוקים אופנתיים שמצדיעים לגוונים הפסטליים ולרטרו של שנות ה־60. אבל בלי איזה לק טעים אי אפשר, אז רק תדעו שהטעמים החדשים שרקחו כאן לכבוד הקיץ כוללים פיסטוק סיציליה, המורכב מחמישה זני פיסטוק, תפוח ירוק מתפוחים שגדלים למרגלות החרמון, גלידת מסטיקא עם שורש סחלב ותמצית ורדים, וקרם מסקרפונה עם פירות יער. כדור עולה 16 שקלים. טוב, מישהו צריך לשלם על השיק האופנתי / איריס ליפשיץ־קליגר