מיה גורן הייתה בהיריון כשנרצחה על־ידי בן זוגה

זו לא הייתה התפרצות של רגע. בכתב האישום שהוגש אתמול נגד ישראל קטון (29) קובעת הפרקליטות כי הוא תיכנן מראש את רצח בת זוגו, מיה גורן (41), וזאת בעת שידע כי היא בהיריון ממנו.

 

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי נציג הפרקליטות עו"ד אורן פז, גורן הייתה בת זוגו של קטון במשך כשש שנים, והשניים התגוררו ביחד בבת־ים. כשבועיים לפחות לפני ביצוע הרצח החליט קטון לחסל את חברתו, ולצורך כך הוא הצטייד באקדח שהחזיק ביחד עם אבא שלו בדירה בתל־אביב.

 

לפני כשבועיים וחצי, סמוך לחצות, בעת שגורן שהתה בחדר השינה, הוא הוציא את האקדח מתיקו. לאחר מכן הוא כיסה בשמיכה את פניה של גורן, ששכבה כבר במיטה, כאילו הוא מתכוון להצטרף אליה, וזאת כדי שלא תבחין באקדח. בהמשך קירב קטון את האקדח לראשה של גורן ולחץ על ההדק. אף על פי שנפגעה, גורן קמה מהמיטה וניסתה להתקשר כמה פעמים למוקד מד"א, אולם ללא הצלחה.

 

בשלב מסוים יצא קטון מהדירה, הקיש על דלת הדירה הסמוכה, ולאחר שלא זכה למענה שב לדירתו. אחרי שווידא שדלת הדירה סגורה הוא שוב ירה בגורן, והיא התמוטטה על הרצפה. קטון לא הפסיק וירה בה בפעם השלישית. מאחר שהוא עדיין הבחין בסימני חיים, קטון גם שיסף את גרונה של חברתו בסכין וגרם לה לחתכים בפרקי הידיים.

 

אחרי הרצח המזוויע קטון התקלח, החליף בגדים ויצא לרחוב, שם נתקל בניידת משטרה שהזעיקו השכנים. בחקירתו הוא הודה במעשה וטען כי רצח את גורן משום שהיה צריך להרחיק מחייו את הגורמים המיטיבים עימו, ובראשם בת זוגו ההרה.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים