במקום מתחם מזון: שדרת מסעדות חיצונית בקניון TLV
מנור גינדי משקיע 50 מיליון שקל בעסקי ההסעדה בקניון החדש גינדי TLV בת"א בניסיון להפוך אותו למרכז הקולינרי החדש של העיר. לצורך כך שכר גינדי את יקי כביר, שבבעלותו המסעדות TYO ו־AMAMA, שישמש כיועץ קולינרי לעסקי האוכל של הקניון. כביר מייעץ לפרויקטים קולינריים באמסטרדם, ברלין ועוד.
גינדי מבקש להפוך את שדרת החנויות שמובילה לקניון, קומת הרחוב של חלק ממגדלי המגורים, לשדרת מסעדות, ומסעדנים ותיקים כמו האחים ירזין, דוד טור וענת טאטי אמורים לפתוח מסעדות במקום.
השוכרים טוענים כי אין אחת הסיבות למיעוט המבקרים בקניון היא שאין בו מתחם אוכל.
כביר: "לא בצדק. מה שייפתח בחודשים הקרובים הוא עם ראייה של עשור קדימה. לגינדי יש סבלנות והבנה שקולינריה היא חלק מהטרנדים העכשוויים. ולכן מתחם האוכל מסורתי של שנות ה־80, שקיים בשאר הקניונים, הוחלף אצלנו בשדרת האוכל המובילה לקניון, שיהיה פתוח בשישי־שבת עד השעות הקטנות. בתוך הקניון, הקונספט הוא שעל כל כמה חנויות יש נקודת הסעדה – מארומה ועד בר שמפניות. אנחנו מביאים מסעדנים מקצוענים שיודעים לפקח ולתמחר. אם בעזריאלי ת"א הקהל הוא של חיילים ואנשים שממהרים לרכבת והמזון צריך להיות מהיר, אצלנו קהל שונה ומגוון: הדיירים, עובדי מגדלי המשרדים וקהל שבא למותגי יוקרה".
מה ייפתח ב־TLV?
"בין השאר ייפתח בקרוב החשמונאים סניף של 'סוסו־אנד־סאנס', רשת ההמבורגרים של עומר מילר ודוד טור. נפתח סניף של Zozobra, שהוא הסניף התל־אביב הראשון של המסעדה המצליחה מהרצליה פיתוח. בקרליבך נפתחו טופיה, יוגורט טבעי בתוספות של הקונדיטור ערן שוורצברג, ו־URBAN ZONE, שוק אוכל אורבני עם דוכני אוכל רחוב מהעולם. בתוך הקניון ייפתחו 'קפיטריה', בית קפה של דוד טור, ופיצה גראז' בייעוץ של יריב הדרו מפיצה ברוקלין המצליחה מדיזנגוף".

