העלוקה: הבילוי של יאיר נתניהו ושתי ידידות בבר על חוף הים של הרצליה
שבת בערב, שיא החום. יאיר נתניהו הגיע עם שתי צעירות אלמוניות ועוד כמה חברים ושני מאבטחים לבילוי בבר הגזיבו בחוף הים של הרצליה פיתוח. בתפריט: בירה וסיגריות. לגמרי במקרה ישבו בשולחן הסמוך טיטי איינאו, נטלי דדון ומושיק רוט
אביבה תבורי ובן זוגה איש העסקים ערן ברנע נצפו בסוף השבוע בתוך מכונית בחניון של פארק צמרת בתל־אביב. תהינו האם מדובר בקאמבק, כי בכל זאת, עד לפני כמה שבועות השניים, שכיכבו ב"זוג מנצח", היו שרויים בריב מתוקשר שכלל איומים הדדיים וצווי הרחקה.
תבורי, החלטתם שיותר טוב ביחד?
"אני וערן לא חזרנו להיות ביחד. אנחנו שכנים ונתקלים אחד בשני. חוץ מזה שאנחנו לא עוינים ונמצאים ביחסים טובים".
בכלל, נראה שאביבה תבורי מסתדרת יפה עם כל האקסים שלה. אתמול הגיעה תבורי למסיבת סוף הקיץ של עמותת אהב"ה ופגשה שם את האקס ואבי בנותיה, הכדורגלן לשעבר עופר טלקר. השניים נראו כאילו לא נפרדו מעולם.
המיליארדר טדי שגיא יחגוג הערב את מסיבת בת המצווה של בתו יולי, שנולדה לו מהזוגיות עם לימור סימנוביץ'. זה יקרה במיקונוס שביוון, לשם הטיס שגיא את כל בני המשפחה וביניהם את האחות למחצה קורל סימנוביץ' ובן זוגה הכדורגלן סרג'י רוברטו. אתם לא צריכים להיעלב אם לא קיבלתם הזמנה, כי מסיבה נוספת תיערך בארץ בחודש הבא.
סמסו מזל טוב לשרון טייכר (45), שהציע נישואין לבת זוגו בשנים האחרונות מיכל כרמי, שחקנית ומעצבת פנים. הרגע המרגש נרשם במהלך חופשה רומנטית באיטליה.
סטטיק ובן אל טסו להופעה ראשונה מחוץ לישראל, זה קורה במוסקבה, בבר מצווה של בנו של אוליגרך מקומי.
ואם לכם קשה עם מזג האוויר, מה תגידו על החזאי אלעד זוהר, שבעיצומו של גל החום הכבד המקרר בביתו שבק חיים. "מי מכיר טכנאי מקררים אמין מגבעתיים? הלך לנו הפריזר", כתבה אשתו שירי בפייסבוק.
עד כמה רצינית הזוגיות של שיר אלמליח וצלם האופנה האיטלקי ג'וזף קראדו? מספיק רצינית בשביל שהשניים, שנמצאים עכשיו בביקור פוטוגני בישראל, ובילו בסוף השבוע בבית ההורים של שיר בקצרין.
אינסטגרם: שביט ויזל ובעלה שכרו קראוון נייד לטיול מחוף לחוף בארצות–הברית. ויזל העלתה מהדרך תמונה לאינסטגרם.
בניסיון לברוח מהחום של מישור החוף, מיכל ינאי, הבעל בן מוסקל ושלושת ילדיהם בילו בירושלים בימים האחרונים. כשצלם העלוקה נתקל בהם אמרה לו ינאי: "התעייפתי מכל הפעילויות של החופש הגדול. עכשיו אני רוצה לנסוע לתאילנד לנוח". מבינים אותך.

