לגמנו מתמי 4 מוגז

המוצר: דגם חדש ומשופר לבר המים Bubble PLUS של תמי 4 מבית שטראוס, עם אפשרות להגזת מים. המכשיר לומד את זמני השימוש ומרתיח אוטומטית מים בהתאם לכך.

 

מחיר: 139 שקל לחודש למשך שלוש שנים (5,004 שקל), החלפת מיכל גז - החל מ־48 ש'.

 

יובל: "מכשיר גאוני. זמן ההרתחה קצר יותר לעומת המכשיר הקודם שלנו (פרימו). המכשיר למד את זמני ההפעלה של בני הבית, אז אני בכלל לא צריך ללחוץ על כפתור ההרתחה בבוקר. פצצה".

 

איריס: "הגזה אחידה ושקטה, עם שלוש דרגות: עדינה, בינונית וחזקה. התפעלנו מלמידת הרגלי השתייה. הבן יוצא מוקדם לצבא, ולא צריך להמתין להרתחה. חיסכון קטן בזמן, אבל חשוב בבוקר".

 

ניצה: "המים מוגזים בעדינות ונעימים לחיך. המכשיר יפה ומעוצב. חשוב לרוקן כמה קערות מים כדי שלא יהיה טעם לוואי.

 

בשורה התחתונה: בהחלט שיפור לעומת הדגם הקודם. מלוא התמורה להשקעה. די דומה בעלויות למי שנוהג לקנות בקבוקי סודה, וללא ספק ידידותי יותר כי לא צריך לסחוב בקבוקים הביתה.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים