אוכל: ירוק בתל יצחק
מסעדה הנטועה בגן ירוק ומוצל היא שילוב מנצח. בפתחו של קיבוץ תל יצחק בשרון נפתחה מסעדת "תל יצחק קיצ'ן אנד גרדן", על שטח של 1.8 דונם. בחסות העצים הוותיקים הוקם מבנה בעיצוב מודרני וקירות זכוכית. היזמים – שלומי הרוש והראל בלו, שבין השאר מחזיק במסעדת "סיטרה" בסי אנד סאן בתל־אביב ובמסעדת חוף מציצים - רצו ליצור פינת מפלט ירוקה בין שני צירי תחבורה מרכזיים, כביש 4 וכביש 2, והצליחו. יש חניה בשפע, והתפריט הוא ים־תיכוני עם קריצה איטלקית.
במסעדה בר שבמרכזו טאבון גדול ובו נאפות לעיני הסועדים קלצונות, פוקצ'ות ועוד. הפסטות, המאפים והגלידות מיוצרים במקום. בחלל המסעדה קמין ומלאי עצים. בערבי החורף תוכלו לצפות דרך קירות הזכוכית בגן הדולף.
למסעדה (בשרית ופועלת גם בשבת) תפריטים לפי שעות היום. בבוקר מוצע תפריט בוקר ולצידו בופה עשיר הכולל מגוון גבינות, סלטים, דגים מעושנים וכבושים, מאפים טריים, פירות טריים, קאווה במזיגה חופשית, מטבלים, ועוד. מחיר הבופה: 85 שקל. מי שרוצה בוקר מהתפריט, יש שלל ארוחות: טבעוני (64 שקל), פיצה ברקפסט עם ביצים ותרד (65 שקל), שקשוקה אדומה (65 שקל), ועוד.
אנחנו בחרנו בבופה. אהבנו את סלט הקינואה, סלט האורז הפראי, ומבחר הגבינות והקינוחים – טפיוקה במתיקות עדינה לצד פירות חתוכים ואפילו גויאבות, הפרי האהוב עלינו. ישבנו בגינה, הילדים שיחקו בבית העץ, רצו במרחבי הגן, וקיבלו ארוחת בוקר ילדים במחיר מוזל (34 שקל).
בצהריים מוצעות עסקיות (בין 79 ל־118 שקל) שכוללות מנת פתיחה, מנה עיקרית ושתייה. התפריט עשיר במנות טאבון, פיצות מגבינות ועד פירות ים, פסטות, דגים ופירות ים, בשרים ועוף. בתפריט הילדים יש מיני המבורגר, פסטה ופיצת ילדים.
למי שרוצה רק עצירה קלה, בצמוד יש בית קפה קטן עם מספר מקומות ישיבה שמציע קפה מצוין ומאפים טריים תוצרת המקום, מיצי בריאות טבעיים, כריכים, מוזלי, ועוד. בסופי שבוע נמכרים כאן חלות, קישים, עוגות ועוגיות שנאפות במקום על ידי השף־קונדיטור /
• מסעדת קיצ'ן אנד גרדן, תל יצחק, כל השבוע מ־8:00 ועד חצות, 7411110־09

