הפיצוץ שהרעיד את יפו

פיצוץ אדיר בחנות חומרי בניין בשכונת עג'מי, שנשמע באזורים רבים בת"א, הוביל לקריסה מוחלטת של המבנה ולפגיעה בבנייני מגורים סמוכים. 3 נהרגו ו-4 נפצעו. ההערכה: בלוני גז התפוצצו. מפקד משטרת מחוז ת"א: "הנזק כבד"

זה קרה לקראת חצות. פיצוץ עז הרעיד את יפו והדיו נשמעו ברחבי תל־אביב.

 

שלושה בני אדם נהרגו וארבעה נפצעו בפיצוץ אדיר אמש בחנות לחומרי בניין ברחוב יפת ביפו, פיצוץ שהוביל לקריסתה המוחלטת של החנות. מהמשטרה נמסר כי במקום אותרו "מספר גופות". בין הפצועים גבר כבן 40 שנפצע קשה וסובל מכוויות בכל חלקי גופו. פרמדיקים של מד"א ביצעו בו פעולות החייאה ופינו אותו, יחד עם ארבעה פצועים קל נוספים, לבית החולים וולפסון בחולון. שלושה נפגעי חרדה קיבלו טיפול במקום.

 

צילום: יוגב אטיאס, איתי בלומנטל, תיעוד מבצעי מד"א

צילום: יוגב אטיאס, איתי בלומנטל, תיעוד מבצעי מד"א

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

לוחמי האש החלו לכבות את השריפה, ובמקביל פתחו בבדיקות האם ישנם אנשים נוספים שלכודים בבניין. בשלב זה, גם ארבעה צוותים של יחידת החילוץ וההצלה של פיקוד העורף הוזעקו למקום, כלבים של יחידת עוקץ, וכן טרקטור שפינה את הקירות שקרסו כדי לחשוף את פני השטח ולבדוק האם יש נפגעים מתחת להריסות. מחקירה ראשונית של המשטרה עולה חשד כי אש פרצה בחנות כלי בניין שנמצאת בקומה הראשונה של הבניין, כתוצאה מהשריפה אירע פיצוץ של בלוני גז שהיו בחנות והוא הביא לקריסת מבנה סמוך.

 

עד סגירת העיתון לא היה ברור האם מדובר בשריפה שנגרמה כתוצאה מהצתה, מקצר חשמלי או מסיבה אחרת. במהלך הלילה המשיכה המשטרה בחקירת נסיבות האירוע.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים