מראדונה? האמשיק!

מישהו שבר אתמול שיא של דייגו מראדונה – ולא, לא מדובר בלאו מסי. במשחק נהדר בו חזרה פעמיים מפיגור, נאפולי שמרה על המקום הראשון באיטליה עם 2:3 על סמפדוריה, ושער הניצחון היה שייך למארק האמשיק. בכך, הקשר הסלובקי הפך לכובש הגדול בתולדות הקבוצה עם 116 שערים – אחד יותר ממראדונה.

 

אינטר, שעד למחזור שעבר הייתה נטולת הפסדים, נוצחה בפעם השנייה ברציפות, 1:0 בחוץ על ידי סאסואולו, וכך, הצמרת מתחילה להתבהר אחרי הצפיפות המוקדמות, והיחידה שנותרה צמודה לנאפולי היא יובנטוס, ששער של מהדי בנעטיה (18) סידר לה 0:1 על רומא. יתר המשחקים: מילאן – אטאלנטה 2:0, לאציו – קרוטונה 0:4, גנואה – בנוונטו 0:1, ספאל – טורינו 2:2, אודינזה – ורונה 0:4, קייבו – בולוניה 3:2, קליארי – פיורנטינה 1:0.

 

גם סיטי קבעה שיא

מנצ'סטר סיטי טיילה לניצחון ה־17 ברצף בליגה, 0:4 על בורנמות'. סרחיו אגוארו כבש צמד (27 ו־79), גם ראחים סטרלינג (53) ודנילו (85) הבקיעו. בכך סיטי הגיעה ל־101 שערי ליגה ב־2017, והפכה לקבוצה הראשונה בעידן הפרמייר־ליג שעוברת את ה־100 בשנה קלנדרית. והחדשות הטובות יותר עבור פפ גווארדיולה הן שהארי מגווייר כבש בדקה ה־94, ולסטר סחטה בעשרה שחקנים 2:2 ממנצ'סטר יונייטד, כך שההפרש מהיריבה העירונית שבמקום השני צמח ל־13 נקודות.

 

תומר חמד שיחק 87 דקות ובישל לפסקל גרוס (64) ב־0:1 של ברייטון על ווטפורד, הניצחון הראשון של הקבוצה אחרי קרוב לחודשיים. בירם כיאל החליף את גרוס שבע דקות לסיום.

 

בשישי בערב, ארסנל וליברפול סידרו לקהל 3:3 מופרע. פיליפה קוטיניו (26) ומוחמד סלאח (52) כבשו לאורחים, התותחנים ענו בבליץ של חמש דקות עם אלכסיס סאנצ'ס (53), גרניט ג'אקה (56) ומסוט אוזיל (58), ורוברטו פירמינו חילק את הנקודות (71). יתר המשחקים: אברטון – צ'לסי 0:0, ברנלי – טוטנהאם 3:0, ווסטהאם – ניוקאסל 3:2, סטוק – ווסט ברומיץ' 1:3, סוונזי – קריסטל פאלאס 1:1, סאות'המפטון – האדרספילד 1:1.

 

בסקוטלנד, אופיר מרציאנו והיברניאן ניצחו את רוס קאונטי 1:2.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים