העלוקה: החדשה של פאקר
ג'יימס פאקר (50), המיליארדר האוסטרלי והידיד הקרוב של משפחת נתניהו, חונך בת זוג חדשה, אשת חברה ניו יורקית בשנות השלושים לחייה בשם קיילי לים, שכבר הספיקה לנפוש איתו בבורה־בורה. על רקע המעורבות שלו בתיק 1,000, קשה להניח שפאקר יבוא לביקור אצלנו עם החברה החדשה, כמו שקרה עם האקסית מריה קארי
חדשות טובות: נמצאו התכשיטים שהיו מיועדים למגישת החדשות יונית לוי. למי שלא זוכר, בתחילת החודש, רגע לפני מהדורת החדשות של חמישי בערב, נגנבו מתיקה של המלבישה של יונית, דנה ירון, תכשיטים שהושאלו לה מחברת ה.שטרן בשווי של 45 אלף שקל פלוס מעטפה מלאה בשטרות כסף. השבוע הגיעה אישה למשטרת חולון ובידיה השקית עם התכשיטים הגנובים. חכו, יש המשך.
המשטרה, שחשדה שאלו התכשיטים שנגנבו מירון, יצרה קשר עם נציגת החברה שהגיעה לתחנה וביצעה זיהוי סופי. כרגע התכשיטים האמורים עדיין נמצאים בתחנת המשטרה עד לסיום החקירה. מעטפת הכסף שנגנבה מירון לא אותרה.
שבעה חודשים אחרי שילדה את הבן הבכור גל, שיר מורנו התארגנה על בייביסיטר והגיעה להשקת הערוץ החדש "DIY ישראל - עשו זאת בעצמכם" עם הבעל אורן מאור, שבדרך כלל שומר מרחק מאירועים של הביצה. לרגל האירוע אירגנו במתחם "1947" פינות יצירה שהעסיקו את הסלבס בשזירת פרחים ורקמה
לראשונה מאז לידת בנם, המיליארדר מתיו ברונפמן ואשתו מלאני לביא טסו לחופשה בהוואי עם יורש העצר. כמה מילדיו של ברונפמן מנישואיו הקודמים הצטרפו אליהם, וכמובן גם הנני הצמודה.
אחרי הרבה שנים שבהן לא הוביל קמפיין מסחרי, אסף אמדורסקי לוהק לקמפיין של בנק מזרחי־טפחות יחד עם הפרזנטור הקבוע דביר בנדק. בתמורה חשבון הבנק שלו יתעשר בכמה עשרות אלפי דולרים.
סמסו מזל טוב ליהודה פוליקר שחגג 67 שנות קיום בחוג החברים הקרובים.
השחקן עודד מנסטר עסוק עכשיו בצילומים לשתי סדרות, "מלכות" ו"שלטון הצללים". אבל כל זה לא מונע ממנו להצטרף לטרנד ולפתוח עם שותף חדר בריחה.
מורן אטיאס נחתה אתמול לביקור מולדת היישר מלוס־אנג'לס. לא, לא לבד, אלא עם הכלב שלה מאנקי.

