תל–אביב: גורמה כשר

• חובבי אוכל גורמה כשר – זה האירוע עבורכם. גם השנה יארח מלון דיויד אינטרקונטיננטל תל־אביב את אירועי The Taste Of Michelin. השנה יתארח במסעדת המלון, אוברג'ין, השף דניאל קורי ממסעדת לוצ'ה בסן־פרנסיסקו עטורת כוכב מישלן. במשך שבוע יציע קורי תפריט טעימות שישלב את מנות הדגל של המסעדה שלו ואת פרשנותו האישית לסצנה הקולינרית המקומית.

 

לוצ'ה, הפועלת משנת 2008, נחשבת לאחת מהמסעדות המובילות בסן־פרנסיסקו. היא זכתה בתארים רבים ועוטרה תשע פעמים בכוכב מישלן. חוץ מתפריט המתבסס על רכיבים עונתיים מחוות הסמוכות לסן־פרנסיסקו, מציעה המסעדה קולקציית יינות מלא פחות מ־350 יקבים. אחת המנות האהובות בתפריט המסעדה הקליפורנית היא רביולי שקדי עגל ביתי, שקדי עגל פריכים ופטריות כמהין.

 

בתל־אביב ישתף קורי פעולה עם שף המלון, אלפרד יבניסק, שנמצא עימו בקשר כבר מספר חודשים, והתפריט יבוסס על מנות ישראליות מקומיות בשילוב מנות אהובות מהחוף המערבי בארצות־הברית.

 

• "ארוחות The Taste of Michelin" יתקיימו בין התאריכים 8־14 בינואר בימים א’־ה’ בשעה 19:30. המחיר: 350 שקל לאדם לארוחה של 5 מנות. אפשר להזמין מקום מראש באתר המלון.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים