אברם גרנט חתם בהודו

אברם גרנט חוזר לכדורגל. המאמן הישראלי, שלא היה פעיל מאז שעזב את נבחרת גאנה לפני 11 חודשים, מונה ליועץ המקצועי של נורת' איסט יונייטד ההודית.

 

מי שתיווך בין גרנט למועדון הוא איש העסקים תושב לוס־אנג'לס נועם ניב, המקושר לבעלי הקבוצה ג'ון אברהם - משחקני הקולנוע המפורסמים והמובילים בבוליווד, המיודד אף הוא עם המאמן. גרנט מסר בתגובה: "הסכמתי לאתגר. הודו היא סביבה חדשה ומרגשת לכדורגל. יש לי ביטחון בקבוצה, ונעשה הכל כדי להצעיד אותה קדימה".

 

11 מחזורים לסיום, נורת' איסט מדורגת במקום התשיעי, ורחוקה עשר נקודות מהמקום הרביעי שממנו עולים לפלייאוף. (איילה אור־אל, לוס־אנג'לס)

 

דמבלה חזר למגרשים

 

ברצלונה, בהרכב חסר (לאו מסי ולואיס סוארס לא היו בסגל), סיימה ב־1:1 בוויגו במשחק הראשון בשמינית גמר הגביע. עוסמאן דמבלה שיחק לראשונה מאז ספטמבר.

 

הערב בסיבוב השלישי בגביע האנגלי, ליברפול תארח את אברטון לדרבי. מנצ'סטר יונייטד - דרבי (ליגה 2).

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים