מסעדה: איטלקית ברמת ישי
• רמת ישי הפכה בשנים האחרונות למרכז קולינרי בולט בצפון. לאחרונה הצטרפה לאזור גם "גוסטינו" – מסעדה איטלקית חדשה. על התפריט אחראי השף לאון אלקלעי.
בין מנות הפסטה אפשר למצוא כאן ראגו נפוליטנה – פפרדלה עם בשר מפורק מהעצם בבישול ארוך, עגבניות, בצל, ציר בקר, חמאה ויין (68 שקל); רביולי במילוי גבינת עיזים וריקוטה ברוטב חמאה ומרווה (62 שקל); טורטליני בקר מפורק – במילוי בשר עגל וחמאת עגבניות (68 שקל); ניוקי ערמונים ברוטב שמנת ערמונים ונגיעות שמן כמהין (62 שקל).
המנה שהכי אהבנו כאן הייתה לינגוויני פרוטי די מארה עם שרימפס וקלמרי מוקפץ בשום, צ'ילי, עגבניות שרי צלויות ופטרוזיליה (68 שקל). תענוג. אל תוותרו גם על מנות הארטישוק הצלוי וכדורי האורז המטוגנים.
במסעדה פועל גם טאבון עצים, שבו הפיצות נאפות לעיני הסועדים. ביניהן – פוטנסקה, עם רוטב עגבניות, מוצרלה, טונה, אנשובי, בצל סגול, צלפים, עגבניות שרי, צ'ילי טרי, זיתי קלמטה ועלי בזילקום (62 שקל). פיצה טבעונית עם רוטב עגבניות, זוקיני, ארטישוק איטלקי, זיתי קלמטה ועלי רוקט (58 שקל). או קרצופו ביאנקה עם מוצרלה, ארטישוק איטלקי, זיתי קלמטה, בצל סגול, עלי רוקט ופרמג'יאנו (58 שקל).
בתפריט הקינוחים טירמיסו מעולה בכוס זכוכית גבוהה, עוגת גבינת מסקרפונה ועוגת שוקולד.
• גוסטינו, רחוב הצפצפה, רמת ישי, א'־ש' מ־12:00 עד אחרון הלקוחות, 04-983300, לא כשר

