שתף קטע נבחר
 

ארז חלפון יו"ר המינהלת הבא

ועדת האיתור של מינהלת הליגות בכדורגל בחרה אתמול פה אחד בארז חלפון (48) כיו"ר המינהלת הבא.

 

חלפון, יו"ר חברות האנרגיה קצא"א ודוראד, החל את דרכו כיועצו הבכיר של רוה"מ אריאל שרון ז"ל ונמנה עם חברי פורום החווה. לאחר מכן כיהן כמנכ"ל משרד הקליטה.

 

ראשי קבוצות הכדורגל פנו לחלפון במהלך השנה האחרונה כדי שיסכים לקבל את התפקיד לאחר עזיבתו של אורן חסון. לאחר מאמצים ושכנועים רבים הסכים חלפון לבקשה, אך בתנאי שהוועדה תקבע פה אחד לטובתו - וכך היה.

 

מועמדים נוספים שהוזכרו, כמו אילן גרינבוים (מנכ"ל יורוקום לשעבר) ורם בלניקוב (ראש אגף התקציבים לשעבר), הסירו מועמדותם לאחר שהבינו כי חלפון הוא המועמד המועדף על ידי בעלי הקבוצות. ראשי הקבוצות סבורים כי לחלפון יש את הכלים והניסיון להצעיד את הכדורגל קדימה כפי שביצע שלל רפורמות בתפקידים בהם כיהן.

 

מקורביו אמרו אתמול: "הוא הגיע לכדורגל מתוך ציונות לאחר שיורם באומן ואורן חסון הצליחו לשכנע אותו. יש מה לעשות בכדורגל, להקל על הקבוצות, להקים מגרשים ולמצוא ספונסר לליגה – הוא האיש המתאים לכך. הכדורגל הרוויח אדם משכמו ומעלה".

 

יו"ר המינהלת היוצא, אורן חסון, אמר: "אני שמח שוועדת האיתור מצאה את הדמות שעשויה למנף את הכדורגל הישראלי. בעוד חודש, ולאחר ארבע שנים, אני מסיים את תפקידי ועובר לעסקים פרטיים. אין ספק שמינהלת הליגה תרמה ותורמת רבות לקידום הכדורגל בארץ".

פורסם לראשונה 10.01.18, 23:46

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים