תוסיפו אלכוהול לתה

התה יוצא מהקופסה: מיטב המיקסולוגים של תל־אביב מצטרפים לטרנד העולמי של קוקטיילים על בסיס חליטות תה, ויציעו החל מסוף השבוע הקרוב ועד סוף החורף קוקטיילים מבוססי חליטות

טרנד הקוקטיילים מגיע גם לקופסת התה ומנער את המשקה הישנוני. בברים המובילים בעולם אפשר היום למצוא קוקטיילים המבוססים על חליטות תה בשלל סוגים, כמו קוקטייל תה ירוק בניחוחות עשבי תיבול; תה אדום (רויבוש) מדרום אפריקה, וכמובן הארל גריי המיתולוגי: כולם מככבים במשקאות מפוארים במיטב ברי הקוקטיילים בעולם, מלונדון ועד סן־פרנסיסקו, וכמובן ברחבי אסיה. בסוף השבוע הנוכחי, שאין מתאים ממנו מבחינת מזג האוויר הצפוי, מגיע הטרנד גם למסעדות האסיאתיות של תל־אביב, שבעצמה צוברת מוניטין כבירת קוקטיילים שווה במיוחד.

 

מיקסולוגים של ברים ומסעדות ברחבי העיר, כמו ניטאן תאי, מלון נורמן, אסיה, קפה הנוי ועוד, יצרו שבעה קוקטיילים בהשראה אסיאתית, בשילוב חליטות התה של חברת ויסוצקי, כחלק ממיזם אסטרטגי ארוך טווח של הבלטת התה בסצנת הלילה. בין השילובים המעניינים אפשר למצוא תה שחור עם רום שחור, טריפל סק, מיצי הדרים וחליטת רויבוש; קוקטייל קמפרי, ליקר פסואה של פסיפלורה, מיץ ליים וחליטת פירות יער; קוקטייל מבוסס וויסקי סקוטי, ליקר תפוז ונגיעת ביטר שוקולד עם חליטת ג'ינג'ר ודבש; קוקטייל של וודקה מתובלת בקוקוס, עם חליטת תה ירוק ויסמין, מיץ לימון וקינמון סיני; ועוד. מחירים: 42־56 שקלים לקוקטייל.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים