אוכל: בירה ונקניקייה

• גנים מסוג חדש צומחים בשרון: ראשון הגיע ביר גארדן של מתחם שרונה בתל־אביב, שנחת במתחם שרונים בהוד־השרון. לפני כחודש נחת שני, במתחם G בכפר־סבא, ביר גארדן של רחוב דיזנגוף בתל־אביב, שטוען שהוא הביר גארדן המקורי, שנפתח ב־2013 ומתחיל כעת את דרכו כרשת בפריסה ארצית.

 

מדובר במקום מרוווח, מול אולמות סינמה סיטי, עם ישיבה בפנים ובחוץ, בעיקר על ספסלי עץ המיועדים לחבורות וקבוצות (לא יזיק להוסיף ריפוד לספסלים הנוקשים). העיצוב מטשטש בין פנים לחוץ: עץ זית צומח בחלק הפנימי, ויש תאורת רחוב וריצוף מדרכות גם בחלק הפנימי. האווירה: לא פורמלית.

 

בירת הבית היא ברוש - בירת חיטה מקורית ממבשלה בקריית־גת, לצד בירות מיובאות כמו ויינשטפן ואחרות. החן של המקום הוא בתפריט שמתאים לכולם (למקום אין תעודת כשרות כי הוא פתוח בשבת, אבל לא מוכרים בו בשר חזיר) - החל מהמנות המסורתיות של נקניקייה, תפוחי אדמה וכרוב כבוש, דרך בורגרדן 220 גרם, פרצל ומטבלים, ועד הברקת הבית - חצי בטטה אפויה עם לאבנה, שילוב מפתיע וטעים. יש גם פיצות מיוחדות. טעמנו פיצה בפטריות כמהין, עם בצק דק וקריספי, שהייתה מעולה.

 

המחירים עממיים, ובנוסף יוצעו הנחות והטבות יומיות במסגרת הפי־אואר (20:00-18:00). מחירי בירה חצי ליטר ברוש, ויינשטפן או גינס - 34 שקל. נקניקייה גרמנית בלחמנייה עם כרוב ובצל כבושים - 42 שקל. בורגרדן 220 גרם עם תפוחי אדמה בתנור - 52 שקל. בטטה אפויה עם לאבנה ופסטו - 42 שקל. פיצה פונגי עם רוטב בשמל, גבינת צ’דר ומוצרלה רכה עם פטריות - 58 שקל.

 

• ביר גארדן, ויצמן 207, מתחם G, כפר־סבא, א'־ה' מ־18:00 עד אחרון הלקוחות, ו' מ־12:00, שבת מ־18:00, 09-9539631

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים