אוכל: בוקר מפואר

• אפשר היה לחשוב שמסעדת בוקריה קיבלה את שמה משוק האוכל המפורסם של ברצלונה, אך לא. בוקריה, פתח־תקוואית לוהטת שנפתחה בחודשים האחרונים כחלק מסצנת האוכל המתפתחת של אם המושבות, נקראת כך כמחווה למילה בוֹקר. שכן בוקריה היא מסעדה בקונספט ארוחות בוקר כל היום. וכך מציע התפריט מנות בוקר קלאסיות כמו אגז בנדיקט עם לחמניות חמאה, רוטב שמנת, תרד, ביצים עלומות ורוטב הולנדז סמיך מעל (52 שקל); קרוק מדאם עם קאסטן קלוי עשיר בגבינות וקונפי שום, רוטב בשמל וביצת עין (54 שקל); או שקשוקות למיניהן, כולל אחת משוכללת ממש, עם פילה ברבוניה, שהיא בכלל סוג של חריימה (59 שקל).

 

עד השעה 16:00 גם מוגש במקום בראנץ' (59 שקל), לחובבי ארוחות בוקר של בתי מלון. מי שמגיע בשעות שאינן בוקר, מוזמן ליהנות משלל המנות הצמחוניות בתפריט המסעדה, שכולל מרקים, כריכים, סלטים וגם המבורגר פורטובלו או חלומי המוגשים עם צ'יפס (49 שקל) וריזוטו גבינות (54 שקל).

 

חוץ מטרנד ארוחות הבוקר לאורך כל היום, מאמץ המקום בחום טרנד קולינרי נוסף: קינוחים מופרכים בגודל ובמראה. זה אומר שתוכלו להעלות את רמת הסוכר בדם עם אגז קינדר בואנו (לחמניות חמאה מקורמלות, ביצי שוקולד ממולאות בגלידת וניל וגלידת בננה, רוטב שוקולד, אגוזי לוז ורוטב שוקולד לבן - 46 שקל), קרמבו ביתי ענק בציפוי שוקולד חלב חם ובוטנים מסוכרים (36 שקל), מגדל פנקייקים (ארבעה פנקייקים שביניהם גלידת אגוזי לוז ומעליהם זילוף של שוקולד לבן ושוקולד חלב (48 שקל), וכמובן מילקשייקים עצומים וצבעוניים שמצטלמים יפה־יפה לאינסטגרם. העיקר שיהיה בוקר טוב/

 

• בוקריה, יצחק רבין 17, יכין סנטר, פתח־תקווה, 053-9373501, כשר, ראשון־חמישי מ־09:00 ועד אחרון הלקוחות. שישי מ־08:00 עד שלוש שעות לפני כניסת השבת, שבת משעה אחרי צאת השבת ועד אחרון הלקוחות

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים