בצל הקפאת ההליכים: מכירות הוניגמן עלו ב–8% גם רשת TNT תוצע למכירה

נתוני המכירות של רשת הוניגמן שנכנסה באמצע פברואר להקפאת הליכים נמצאים בעלייה לעומת התקופה המקבילה אשתקד. ל"ממון" נודע כי מתחילת הקפאת ההליכים באמצע פברואר ועד 21 במארס חלה עלייה של 8% במכירות של הרשת, לעומת השנה שעברה באותה תקופה.

 

נאמני החברה, עוה"ד קרן רייכבך־סגל, פיני יניב ורו"ח בועז גזית, ציינו בדוח שהוגש לבית המשפט כי מכירות הרשת בתקופת ההקפאה הסתכמו בכ־25 מיליון שקל.

 

ביום שני צפוי להתקיים דיון בבית המשפט המחוזי בתל־אביב בבקשה שהגישו הנאמנים לאישור מכירת המותג הוניגמן קידס ו־56 סניפים, בתמורה ל־8 מיליון שקל ותוך העסקת 70% מהעובדים בסניפים הנמכרים והקשורים להוניגמן קידס, כפי שפורסם לראשונה ב"ממון". הרוכשת הצפויה היא חברת "אבני שהם אופנה" שבבעלותה מותג הילדים והתינוקות KIWI שמחזיק ב־84 סניפים. נאמני החברה אמרו ל"ממון" כי הם אופטימיים שניתן יהיה למכור נכסים נוספים של הוניגמן, ובעיקר את המותג TNT בתוך זמן קצר. הצעות הרכישה יובאו לאישור השופט חגי ברנר.

 

ובינתיים, כ־1,000 עובדי הוניגמן, המיוצגים על ידי עוה"ד אופיר רונן וגלילה הורנשטיין, ממשיכים לעבוד בכל סניפי הרשת הנפתחים מדי יום והחברה מציעה מגוון מבצעים לקראת חג הפסח. לדוגמה על פרטי הקיץ, הוניגמן נשים מציעה 40% הנחה על מגוון פריטים, והוניגמן קידס מציעים 30% הנחה.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים