yed300250
הכי מטוקבקות
    קוקו במבינו בת"א
    מסלול • 24.03.2018
    מסעדה: קוקו במבינו בת"א
    תהל בלומנפלד

    לטום אביב, זוכה העונה השישית של "מאסטר שף", נדרשה קצת יותר משנה כדי למנף את הזכייה למקום משלו, אבל מתברר שההמתנה משתלמת: לא מזמן פתח אביב את מסעדת הבכורה שלו, "קוקו במבינו", באחת הפינות הסואנות והשמחות של תל־אביב, פאתי כרם התימנים בואכה רחוב אלנבי, ומאז משתרך מחוץ לדלת תור קבוע של ממתינים.

     

    וכשנכנסים, אפשר להבין למה. "קוקו במבינו" היא מקום שמח, עם די־ג'יי שמעלה את הדציבלים מדי ערב, כוס פופקורן שמקבלים בכניסה ועיצוב צבעוני שאי־אפשר להישאר אדישים אליו. האוכל הוא סיפור משמח כשלעצמו: רוב המנות מתהדרות בשמות שמעלים חיוך. כשטועמים מהן, הכי מתחשק לעשות אייל שני ולהתחיל להתפייט על הטעמים ועל המרקמים שמתיישבים מעולה בפה. נחסוך מכם, ורק נספר בקצרה שזה טעים.

     

    מה למשל? פוקצ'ה מצטיינת (22 שקל), טורטליני דרוזי (חמאת זעתר, לימון, שרי וארטישוק על לאבנה, 54 שקל), המוסר והגזר (קרם גזר, מוסר על הפלאנצ'ה וגזר מעושן, 74 שקל), בוראטה לסטורי (כדור הגבינה האיטלקי על טפאנד של זיתים ועגבניות, 56 שקל) או מעורב של צלע קצרה בבישול ארוך (78 שקל). כן, בהחלט מנות שלא תמצאו בשום מקום אחר.

     

    אף שאין סיכוי שיישאר לכם מקום, אסור בשום אופן לוותר על הקינוחים: גלידת אגוזי לוז, המוגשת באופן מלא חן בכלי מקלקר (42 שקל) היא אחת הטעימות שטעמתי בחיי, בכלל זה באיטליה. אוראו מטוגן (37 שקל) הוא בדיוק מה שזה נשמע — העוגייה האלמותית מטוגנת בבלילה בתוך שמן עמוק, וזה כה טעים, עד שאפילו לאייל שני כנראה היו נגמרות המילים.  

    • COCO BAMBINO, הלל הזקן 12, תל־אביב. שעות הפעילות א'־ש' 02:00־19:00, טלפון: 3377667־054

     


    פרסום ראשון: 24.03.18 , 20:07
    yed660100