סלט סלרי, תפוח עץ וערמונים
מה צריך? ל־8 מנות
• 1 חבילת לבבות חסה רומית חתוכים גס
• 4 תפוחי עץ גרנד סמית (או תפוח עץ חמוץ אחר) פרוסים
• 4 גבעולי סלרי אמריקאי בהירים פרוסים באלכסון
• 1 שקית ערמונים בוואקום, קצוצים גס
• 1 בצל סגול פרוס
• 2 צנוניות פרוסות
• 2 כפות מיונז
• לימון סחוט אחד
• 2 כפות שמן זית
מה עושים?
מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערת ערבוב.
מערבבים את חומרי הרוטב, מתבלים במעט מלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים את הסלט לקערת הגשה ויוצקים את הרוטב.
(באדיבות שניר אנג סלע, שף מסעדת ג'וז ודניאל, בני ציון)
ערכים תזונתיים למנה (באדיבות הדיאטנית ד"ר רלי אבל משירותי בריאות כללית, מחוז המרכז): 236 קלוריות, 2.5 גרם חלבון, 10 גרם שומן, 39 גרם פחמימות ו־1.2 גרם סיבים.


מומלצים