בוש קאר סרוויס הכפילה את מספר המוסכים, בדרך ל–30
רשת המוסכים הגדולה בארץ שאינה קשורה לאחד מיבואני הרכב מתרחבת: בוש קאר סרוויס השלימה את הכפלת מספר מוסכיה ל־20, ועד סוף השנה תפעיל 25 עד 30 מוסכים.
את הרשת מפעילה כאן לדיקו, יבואנית בוש העולמית, יצרנית חלקי חילוף ומערכות אלקטרוניות, מכניות, מערכות ניהול מנוע וציוד בדיקה, ואחת הספקיות הגדולות של יצרניות הרכב. כך שלמרות שמוסכי הרשת לא רוכשים את החלפים מיבואני הרכב, חלק גדול מחלפי בוש שהם מתקינים הם למעשה חלפים מקוריים, שבוש מספקת לאותם יצרנים ולמערכי השירות שלהם.
לפי תקנות משרד התחבורה, בעלי רכב חדש אינם מחוייבים עוד לטפל ברכבם דווקא אצל היבואן , וזה לא יכול להתנות את האחריות בטיפול במוסכיו, כל עוד מדובר במוסך מאושר בידי משרד התחבורה וכי הטיפולים בוצעו במועדם. מוסכי בוש גם מקבלים עדכוני תוכנה לרכיבי הרכב, שמקבלים מוסכי היבואן. עם זאת, טיפול שלא ברשת היבואן עשוי לפגוע במקרה של תקלה לאחר תום האחריות בנכונותו לסבסד את עלותה.
לדברי בני בכר מנכ"ל חטיבת הרכב בלדיקו, הרשת מתחייבת להיות זולה בממוצע ב־15 עד 25 אחוז ממוסכי היבואן.

