העלוקה: הקרב של מיה דגן
קבלו ריב חדש בביצה: מיה דגן נגד עדן פינס. דגן העלתה לאינסטגרם תמונה של פינס מהקמפיין למותג ההלבשה התחתונה FIX, שבה היא מדגמנת חזייה ותחתונים מזעריים במיוחד, וכתבה: "למה מותג תחתונים מרגיש צורך למכור סקס? למה לא פשוט למכור תחתונים? מותג שפונה לקהל נערות שזה עתה מעצבות את אופיין ומסתכלות על התמונה הזאת - תמונה למבוגרים בלבד אם אתם שואלים אותי - וחושבות שכך צריך להצטלם. שזה בסדר? לא יודעת. נראה לי לא ראוי". דגן סיימה בכמה מילים מפרגנות לפינס: "אני חושבת שעדן מהממת. יפהפייה ותוססת. גם תוסס מוכר. לא רק סקס".
הפוסט של דגן זכה לאלפי לייקים ותגובות אוהדות, אבל גם לתגובה זועמת אחת מעמרי בן־נתן, שהוא במקרה גם בן זוגה הטרי של פינס. "אז את אומרת לעצמך, אני אהיה הורה טוב ואעלה תמונה של דוגמנית שקורעת את התחת שלה יום ולילה ובסך הכל עשתה את מה שביקשו ממנה לעשות, ולבשה את מה שאמרו לה ללבוש, שזה בעצם מה שמוכרים. ואת מראה לילדים שלך שסקס אסור אבל לעשות שיימינג זה בסדר?"
ובן־נתן הוסיף בכעס ניכר: "וזה לגיטימי שההורים שלה רואים את זה, וההורים של חבר שלה רואים את זה, וההורים של החברים שלה, שצריכים להבין שאת מקשרת באופן ישיר את עדן למילה סקס. אז נשמה שלי, לפני שאת שופטת בן אדם קודם כל תנעלי את הנעליים שלו ותלכי כמה צעדים, ואם יש לך בעיה עם החברה אז תפני לחברה! ולהלבין אדם בפני כל כך הרבה אנשים, ובכן, זה חשבון נפש שתצטרכי לעשות עם עצמך". ורגע לפני שנפרד הוא עקץ את דגן עם גרסה משלו למשפט הסיום שלה: "דרך אגב, אני גם חושב שאת מדהימה ותוססת, אבל מה אכפת לי שאת מדהימה ותוססת".
דגן סירבה להגיב ואמרה שהפוסט מדבר בעד עצמו. פינס סירבה להגיב.
סמסו החלמה מהירה לזוכת האירוויזיון נטע ברזילי שנקעה את הרגל תוך כדי הליכה. אז עכשיו היא נחה בבית.
לאחר סאגה ממושכת שכללה תביעות הדדיות, תלונה במשטרה וצווי הרחקה, אנחנו מעדכנים שאביבה תבורי, אמא של בן אל, וערן ברנע חזרו זו לזרועות זה. השניים נצפו ביחד באירוע הקרנת גמר המונדיאל שהתקיים במתחם מגדל בראשית בשכונת בבלי בתל־אביב.
שי מיקה חגגה 26 שנות קיום במסיבה במתחם קריוקי בתל־אביב, יחד עם החברות. בלטה בהיעדרה החברה הכי טובה: אדל בספלוב, שנמצאת כרגע ב"האח הגדול", אותה תוכנית שבה מיקה התגלתה.
רגע לפני שהן עולות לאוויר בגרסה הנשית לסדרה "אף לא מאוחר" של רשת,
נפגשו ארבע המשתתפות שעשו יחד את תאילנד, בפרמיירה להצגה "היורשת" בתיאטרון בית ליסין. נורית גפן ושרהל'ה שרון באו לפרגן למנהלת התיאטרון ציפי פינס ורבקה מיכאלי שמככבת בהפקה גם איתן בן־אליהו ורפי קרסו, שכיכבו בגרסה הגברית של הסדרה, באו להגיד שלום.
אור גרוסמן וג'יימי דינר לקחו את הילדים לבילוי משפחתי בחוף הים ולא שכחו להעלות תמונה לאינסטגרם
בזמן שראיתם את הניצחון של צרפת על קרואטיה בטלוויזיה, אביב אלוש צפה בגמר מהיציע של אצטדיון לוז'ניקי במוסקבה.
שיר אלמליח, שבנוסף לכל עיסוקיה משמשת כפרזנטורית של משרד התיירות, תעלה בשישי הקרוב על טיסה ללונדון, והפעם לא לצורך סשן צילומים. מתברר שהדוגמנית היא מעריצה שרופה של הכוכב הקולומביאני קרלוס ויוס, שמגיע להופעה בישראל ב־31 ביולי. אלמליח, שמדברת ספרדית שוטפת, תפגוש אותו בהופעה מאחורי הקלעים ותיתן לו כמה טיפים לקראת הביקור אצלנו.

