מוטי טיטמן, שף מסעדת מלגו ומלבר, עונה על שאלון הטיסה שלנו

* מאיפה חזרת לאחרונה? מברלין, מביקור קולינרי.

 

* מה אתה תמיד אורז לטיול? פלאפון עם כל השכלולים כדי להתמקצע ולצלם ולתעד, משקפי שמש, ושרשרת מזל עם תליון חשוב על ליבי.

 

* לאן תמיד חלמת להגיע? לפריז, שהייתי בה וכבר מתגעגע לשוב, ולקופנהגן, מעצמה קולינרית שעוד לא הייתי בה, ותופסת תאוצה מטורפת למי שמחפש היום אוכל נורדי.

 

* מהו המלון המועדף עליך בעולם? Ritz במדריד. סופר־יוקרתי בעיצוב מיושן, אבל מאוד מפנק ויושב במקום מרכזי בעיר.

 

* איזו מסעדה מועדפת עליך? Casa Mono בניו־יורק ליד יוניון־סקוור. טאפס בר ספרדי מודרני מאוד, קטן, כיפי, סקסי, אווירה משוחררת, למרות שהאוכל יוקרתי, אבל לא מפונפן.

 

* איזה מאכל הכי חסר לך כשאתה בטיול? חומוס.

 

* איזה קפה אתה שותה בחו"ל? אספרסו קצר ממכונה נטול חלב. לא מתעורר בלי הדבר הזה.

 

* מצלם תמונות ומעלה לרשת? תמונות של מנות ומסעדות, אוכל, אוכל, אוכל ואוכל. פחות נופים.

 

* הקנייה הכי טובה? סכין שקניתי בניו־יורק ב־korin - חנות הסכינים הגדולה בעולם, עמוסת סכינים יפניות איכותיות מאוד ויקרות מאוד.

 

* הקנייה הכי גרועה? שעון ממינכן שמאוד התלהבתי ממנו אבל בדיעבד ראיתי שהוא לא בדיוק מתאים.

 

* היעד הבא? הפלגה לספרד עם הוריי, אשתי והילד, שמתחילה בברצלונה ועולה לאורך החוף של ספרד, כיפי ממש.

 

* למה אתה הכי מתגעגע בארץ כשאתה בטיול? לג'ינג'ר, הכלבה שלי, פודל ג'ינג'ית.

 

* ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה? ליד תומאס קלר, שף סטאר בארה"ב, בעלים של מסעדות הגורמה פרנץ' לונדרי ופר־סה, אישיות, בחור מבוגר שעובד כל יום ומשקיע בקולינריה, אגדה.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים