מוטי טיטמן, שף מסעדת מלגו ומלבר, עונה על שאלון הטיסה שלנו
* מאיפה חזרת לאחרונה? מברלין, מביקור קולינרי.
* מה אתה תמיד אורז לטיול? פלאפון עם כל השכלולים כדי להתמקצע ולצלם ולתעד, משקפי שמש, ושרשרת מזל עם תליון חשוב על ליבי.
* לאן תמיד חלמת להגיע? לפריז, שהייתי בה וכבר מתגעגע לשוב, ולקופנהגן, מעצמה קולינרית שעוד לא הייתי בה, ותופסת תאוצה מטורפת למי שמחפש היום אוכל נורדי.
* מהו המלון המועדף עליך בעולם? Ritz במדריד. סופר־יוקרתי בעיצוב מיושן, אבל מאוד מפנק ויושב במקום מרכזי בעיר.
* איזו מסעדה מועדפת עליך? Casa Mono בניו־יורק ליד יוניון־סקוור. טאפס בר ספרדי מודרני מאוד, קטן, כיפי, סקסי, אווירה משוחררת, למרות שהאוכל יוקרתי, אבל לא מפונפן.
* איזה מאכל הכי חסר לך כשאתה בטיול? חומוס.
* איזה קפה אתה שותה בחו"ל? אספרסו קצר ממכונה נטול חלב. לא מתעורר בלי הדבר הזה.
* מצלם תמונות ומעלה לרשת? תמונות של מנות ומסעדות, אוכל, אוכל, אוכל ואוכל. פחות נופים.
* הקנייה הכי טובה? סכין שקניתי בניו־יורק ב־korin - חנות הסכינים הגדולה בעולם, עמוסת סכינים יפניות איכותיות מאוד ויקרות מאוד.
* הקנייה הכי גרועה? שעון ממינכן שמאוד התלהבתי ממנו אבל בדיעבד ראיתי שהוא לא בדיוק מתאים.
* היעד הבא? הפלגה לספרד עם הוריי, אשתי והילד, שמתחילה בברצלונה ועולה לאורך החוף של ספרד, כיפי ממש.
* למה אתה הכי מתגעגע בארץ כשאתה בטיול? לג'ינג'ר, הכלבה שלי, פודל ג'ינג'ית.
* ליד מי היית רוצה לשבת בטיסה ארוכה? ליד תומאס קלר, שף סטאר בארה"ב, בעלים של מסעדות הגורמה פרנץ' לונדרי ופר־סה, אישיות, בחור מבוגר שעובד כל יום ומשקיע בקולינריה, אגדה.

