בועות: שלומית מלכה באירוע השקת הבושם של רוברטו קוואלי

שלומית מלכה תהיה היום במרכז האירוע בבר הצ'אפל במלון Jaffa כשנציגיו בישראל של המעצב רוברטו קוואלי יעלו לאוויר את הבושם פלורנס. הבעל יהודה לוי יריע ביציע, לצד מרינה מקסימיליאן בלומין, מאיה ורטהיימר, שביט ויזל, מייקל לואיס ונעם פרוסט.

 

 

זרמון, יפרח וזומר. על הסט | צילום: בן דיאמנט
זרמון, יפרח וזומר. על הסט | צילום: בן דיאמנט

 

אורן יפרח, מבעלי קבוצת מאניה ג'ינס, ליווה את צילומי הקמפיין החדש לרשת הנעליים FETISH, שנערכו בקייב שבאוקראינה בהשתתפות הפרזנטוריות בר זומר, אוריה עזרן ודנה זרמון.

 

• הטובים להרצליה. חמישה טייסי אל על רכשו דירות בפרויקט הרצליה הילס של חברת אזורים. היקף העסקאות נאמד בכ־16 מיליון שקל. | עופר פטרסבורג

 

אזרזר ואביב. עשור | צילום: רפי דלויה
אזרזר ואביב. עשור | צילום: רפי דלויה

 

• כ־2,500 ילדים ובני משפחה השתתפו באירוע העשור לעמותת אהב"ה (ארגון הנכים בישראל המיוחד) בראשות דפנה אזרזר, הפועלת למען ילדים עם צרכים מיוחדים. הגיעו לספורטן בהוד־השרון להזדהות עם הנכים: דביר בנדק, השף טום אביב, אורי גלר, דין מירושניקוב, נסים גרמה וכוכב הילדים טל מלכה וכמה פליטי ריאליטי. | חבצלת דמארי

 

קטורזה, נחמה, קירן ועורי. סוף עונה | צילום: אביב לוסקי
קטורזה, נחמה, קירן ועורי. סוף עונה | צילום: אביב לוסקי

 

• העמותה לספורט במקומות העבודה חגגה את סיום הליגה בהיכל התרבות בתל־אביב באירוע שהפיקו מוישיק קירן ואריק עורי (משגב עורי הפקות). באמנותי: ישראל קטורזה ואתניקס שאירחו את עברי לידר.

 

• עשרות אנשי חקלאות מהדרום השתתפו בכנס בנושא אתגרי החקלאות שנערך בקיבוץ להב. בין המשתתפים: ניר זמיר, יו"ר קיבוץ להב והח"כ לשעבר זבולון כלפה, שיזמו את הכנס, חיים (ג'ומס) אורון, אבשלום (אבו) וילן ויוסי ישי, מנכ״ל מושבי הנגב.

 

בן עמי והנכדים. מבצע סבא | צילום: אור גפן
בן עמי והנכדים. מבצע סבא | צילום: אור גפן

 

• קרקס "מיומנה" לילדים משך אליו דמויות רבות מתחום התקשורת שבאו לבלות זמן איכות עם הילדים או הנכדים בהיכל שלמה בתל־אביב. למשל: עודד בן־עמי, יו״ר חברת החדשות תמי רוה, בן מוסקל, אוה מדז׳יבוז' ודרור גלוברמן.

 

כהן ובכירי הודיס. אורזים | צילום: אלירן אביטל
כהן ובכירי הודיס. אורזים | צילום: אלירן אביטל

 

• עובדי רשת HOODIES הגיעו למרכז הסיוע של "פתחון לב" בראשות אלי כהן וארזו סלי מזון למשפחות הנזקקות לקראת החגים. הצטרפו לאריזה בכירי הודיס: אורן בר־גיל, אורן חורב ותמר מושקוביץ.

 

בקטנה

 

צילום: ליאור גולדסד
צילום: ליאור גולדסד

 

יואש בן־אליעזר, משנה למנכ"ל טמפו משקאות, רונן מיילי, ראש איגוד הברים והמועדונים בישראל, והמסעדן הראל בלו השיקו את HILTON BAY, מתחם הכולל בר, מסעדת חוף חדשה ומועדון גלישה בחוף הילטון בתל־אביב.

 

 

• The North Face מציעה ללקוחות למחזר בגדים ונעליים בתמורה לשובר של 5 שקלים על כל פריט. הפריטים שייאספו, ייתרמו לעמותת "פתחון לב".

 

סיגלית לויט מונתה למנהלת לקוחות בכירה בחברת Trend Micro.

 

זהר גורדון מונתה למנהלת השיווק של פרויקט X להכשרת יזמי נדל"ן.

 

הברקת היום 

 

צילום: EPA
צילום: EPA

 

"אין לי ברירה, אני חייב לעבוד עד 2 בלילה" (סוד ההצלחה עפ"י אילון מאסק)

 

הזמינו אתכם?

 

 

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ

 

מחר, אוניברסיטת ת"א, איריס ואילן בן דרור מבעלי המותג ספידו מוציאים לדרך את החנות החדשה של המותג. יהיו: ספורטאים וסלבס.

 

תשאירו טיפ

 

צילום: מאצ' פוינט
צילום: מאצ' פוינט

 

עו"ד שני ליבמן, בעלים ומנהלת משרד המתמחה בדיני אישות: "ממליצה על מסעדת 'מונטיפיורי' בת"א, אווירה שמזמינה רומנטיקה ומנות מעניינות שמשאירות טעם של עוד. לכו על מנה של פילה בקר עם כבד אווז".

 

מדרגות לגן עדן

 

צילום: ארכיון אגודת צער בעלי חיים בישראל
צילום: ארכיון אגודת צער בעלי חיים בישראל

 

באגודת צער בעלי חיים בישראל אירחו קבוצה של עובדים מחברת SupplyHouse, שהגיעו ליום התנדבות. הם החליפו למספר שעות את סביבת העבודה, הטלפונים והמחשבים בסביבה של כלבים, יצאו איתם לטיולים והשאירו תרומות של מזון. צל"ש מ"בועות".

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים